Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do tych za granicami kraju

Polecane posty

Gość gość

Wrocicie do Polski ?jak tak lub nie to uzasadnijcie. Ja osobiscie nie widze zycia w Polsce.. glownie przez rzad obojetnie czy to po pis itd gdzyz oni niszcza ludzi bardziej niz islamisci w szwecji kobiety.. malo tego jestem w de tyle sie slyszy islamisci to i tamto a mi jest dobrez , znam pelno niemcow , a jezeli chodzi o muzlumanow.. blizszy oontakt mialem z jedynm.. lecial za mna 5min zeby oddac mi portfel ktory wypadl.. bardziej irytuja mnie Polacy jak soysze k*****. itd i ilosc ich na socjalu.. jeden pije w piwnicy inna siedzie w domu.. ja nie mowie , siedz nawet 10lat w domu ale za swoje... jednak nie wiem .. po prostu tu sie spokojniej zyje,, chcialem oddac laptopa bo cos mi nie pasowalo., przyjelli od tak, reklamowalem buty.. od razu wzieli na gwarancje.. to blachostki ale w pl w go sporcie powiedziwli ze zle wykorzystywalwm obuwie.. xdmseerio...

Gość gość
I boli mnie fakt ze w de jako zamiatacz ulic, pani w kiosku itp czy nawet zmywak zarabia sie na spokojne zycie.. a we 2 mozna prawie cala wyplate 1400euro odlozyc,, a w polsce nie wiem jak to jest ale no jakos te pieniadze ida i zawsze szly mi szybciej.. tu za 100euro mam pol auta dobrego zarcia a w pl jakos mniwj.. i nie wiem kto to tak zj***l u nas bo nawet w czechach ludzie zyja spokojniej

Gość gość
Porównanie naszych (p)osłów do morderców i gwałcicieli świadczy tylko o tym, że jesteś strasznie niedorozwinięta umysłowo. Nie wracaj 🖐️

Gość gość
Hehe głupek wyżej nawet nie odczytał ze to pisał facet. Autorze - sto procent racji.

Gość Gosciuuu
Tak szczerze to muzlumanie to ludzie jak my.. a terrorysci to po prostu ludzie ktorzy sie wkr ze 2 najwieksze mocarstwa plus europa zrzucaja im matki bomby, bomby kasetonowe itd.. autor ma racje w 100procentach.. nasi politycy to zlodzieje i g****iciele .. taka prawda.. i ten co napisal bie wracaj.. sluchaj jakbys nie wiedziala nie wiedzial .. to usa i rosja wymordowali wiecej ludzi ni islamisci wszyscy razem wzieci., ale dla ciebie i tak kazdy zyd bedzie oszustem muslim morderca itp.. uwaazaj zeby kiedys ktos nie ocenil ciebie w ten sposob.. kobieta.. wszytskie to d****** facet kazdy to chuj.. polacy ee kazdy to wiesniak itd.. mowi do tego chamidla co odpisalo.. nie wracaj...

Gość Gosciuona
Ja wole w Polsce nawet jedzac chleb i majac kredyt 300k.. ja jestem patriotka nie to co wy...!!