Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy znacie lub znalyscie kobiete ,która wpadla po 40tce?

Polecane posty

Gość gość

dziś dowiedziałam się ,ze moja kuzynka ,która ma 43 lata jest w ciązy.to trzeci miesiąc. jest w szoku bo ma już dorosle dzieci.jej syn ma 22 lata i studiuje a córka ma 18 lat. zadzwonila do mnie ,że nie wie co robić ,bo byla u lekarza i okazalo się ,że jest w ciązy..uspokoilam ją i pocieszylam ,bo placze ,że boi się bardzo o zdrowie dziecka i swoje.

Gość gość
Teraz dużo kobiet z wyboru decyduje się na ciążę po 40 tak że spoko , pociesz kuzynkę by się nie stresowała niepotrzebnie . Znam osobiście osobę która nie mogła mieć dzieci i wiele lat się leczyła bezskutecznie , kiedy minęła jej 40 odpuściła i co ? Zaszła wtedy w ciążę , urodziła pięknego , zdrowego syna a za trzy lata się jej wpadło i koło 50 urodziła piękną córeczkę .

Gość gość
Moja ciocia wpadła po 40 i wcale to było to obecnie, ale ponad 30 lat temu. Kuzynka urodziła się zdrowa, dzisiaj ma już swoje dzieci. Koleżanka z pracy długo nie mogła mieć dzieci, więc chyba przestali stosować antykoncepcję, a tu wpadka. Pracowała do ostatniego dnia, dziecko tez urodziło sie zdrowe.