Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety spod jakiego znaku zodiaku wg was są najgorsze i nalezy ich unikac?

Polecane posty

Gość gość

bo z mojego doswiadczenia najbardziej toksyczne kobiety jakie w zyciu poznalam mialy znaki zodiaku rak i bliznieta. fałszywe ,na pozór miłe i pretensjonalne.uwielbialy niszczyć innych ludzi ,którym zazdroscily i uwazaly ze kazdy ich atakuje..egoistki ,które myslaly tylko o sobie.

Gość gość
Skorpion i kozorozec, to konfliktowe znaki!

Gość gość
Ha ja jestem skorpion a mąż to koziorożec. I jesteśmy bardzo zgodnym małżeństwem.

Gość gość
Znowu ten durny temat.

Gość gość
Wiesz jakich kobiet należy unikać? Takich które wierzą w dydrymaly mówiące o tym, że charakter człowieka determinuje data jego urodzenia a nie geny i środowisko w którym dorasta.

Gość gość
Ja mogę być spod znaku chińskiego konia. Nie wierzę w znaki zodiaku i nic dla mnie nie znaczą .

Gość gość
Ja stawiam na kozirozce wredne sa

Gość gość
Najgorsi są ludzie spod znaku zabobonnego Kościoła Katolickiego wierzący w równie zabobonne brednie typu znaki zodiaku i czerwone kokardy przy wózkach :D ale jak tylko z nimi pogadać akupunkturze, ziołolecznictwie, dietach lecących organizm, zatruciach metalami ciężkimi, złym działaniu smogu to parskają śmiechem, bo to średniowiecze i bzdury...... tak ci właśnie ludzie są najgorsi. Ciemni ignoranci i w dodatki tępe nieuki jak wy wszystkie powyżej.

Gość gość
skorpion fałszywy ahahahhahaha wiesz co idiotko nie ma bardziej lojalnego człowieka od skorpiona on da się spalić na stosie za swoje przekonania i dochowanie tajemnic można mu powiedzieć wszystko on poraża lojalnością :-p Najgorsze z kobiet są kobiety z grudnia koszmarne bynajmniej Ja na takie trafiłam zołzy plotkary jeszcze nie zdąży się dobrze zawinąć a już obrobi dupę a i notoryczne kłamczuchy :-o

Gość gość
Nianczyc innych ludzi którym zazdrościly :D x ty masz choć podstawowke skończona tłumoku? Ale masz problem :D kiedy zaczniesz się leczyć na głowę bo te bzdurne tematy o znakach zodiaku to są dobre dla psychicznie chorych x a ty spod jakiego znaku jesteś? zapewne spod osła :D

Gość gość
niszczyć

Gość gość
Jak się niszczy ludzi którym się zazdrości? Nie zabili cie i żyjesz. Czego można tobie zazdrościć?

Gość gość
Nie wierzę w to nic a nic. Znam mile raki i okropne. Wyniosłe Koziorożce i skromne. Trzeba być debilem by w to wierzyć. Niestety 21 wiek, a pełno ludzi wierzy w znaki zodiaku, dziwne jednak, e są to osoby bardzo katolickie i wierzące. Z ateistów nikt nie wierzy w zodiak z tego co obserwuję w otoczeniu,

Gość gość
To ta co temat założyła widać, że zazdrości tym kobietom spod tych znaków i dlatego je tutaj oczernia. falszywiec Jakoś nie widać żeby była zniszczona przez te kobiety tylko jest zawistna bo ludzie zniszczeni i w depresji nie trują tutaj tylko leczą się u psychologa.

Ja jestem koziorozcem,ale myślę,że nie mam aż tak złego charakteru. Hehe