Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jurapark krasiejów opolskie

Miastowi czemu wy tak "NIENAWIDZICIE"wsi co?

Polecane posty

Zrozumcie że nie każda wieś jest taka sama wy wszystkie wsie wsadzacie do jednego worka piszecie że na wsi nic nie ma i jest nuda nuda tak? Przecież na wsi można wiele wiele rzeczy porobić można pobiegać pojeździć rowerem na rolkach można nordic walking uprawiać pójść do lasu dzieci na podwórku mogą się bawić na każdej wsi jest internet bo gdyby nie było to bym Teraz z wami nie pisał jest telewizja radio można obejrzeć tv posłuchać muzyki być na internecie poczytać książkę PS u mnie na wsi jest szkoła z przedszkolem żeby dzieci do szkoły szły to Idą 5-10 minut spacerkiem do przedszkola można je zaprowadzić bo jest w tym samym budynku co szkoła obok szkoły jest boisko i plac zabaw w mojej wsi jest wyremontowana świetlica z placem zabaw miejscem gdzie można zrobić grill posiedzieć pograć w siatkę w pingponga obok jest przystanek autobusowy 200 metrów od mojego domu jest sklep spożywczy mam fajnych sąsiadów do miasta 16 tysięcy mieszkańców mam 15 km tam są supermarkety szpital więcej szkół apteki 3 kręgielnie fitness korty tenisowe koncerty dom kultury basen kryty i odkryty spa solarium kilka siłowni bary restauracje kawiarnie zakłady fryzjerskie linia kolejowa z której pociągiem w godzinę do Wrocławia mogę dojechać PS a 8 km od mojego domu kilka wsi dalej jest wieś gminna gdzie jest też apteka ośrodek zdrowia lecznica dla zwierząt też szkoła podstawowa z gimnazjum przedszkole zakład fryzjerski kostnica restauracja poczta bank 2 stacje benzynowe Oraz supermarket i w 5 minut autem tylko się jedzie jest tam linka kolejowa z której do Wrocławia w godzinę jeżdżę to ta sama linia kolejowa co przez moje miasto jest a wy wszystkie wsie wsadzacie do jednego worka wg was na wsi to nuda bida Syf wścibskość sąsiadów itd...

Ja mieszkam w województwie opolskim 60 km od Opola i 75 km od Wrocławia i zwróccie uwagę że w moim nicku pisze jurapark krasiejów krasiejów to wioska koło Opola w której jest ogromny jurapark połączony z parkiem rozrywki muzeum Ziemi muzeum ewolucji człowieka z tunelem czasu kinem 5 D itd a w jednej innej wsi na Opolszczyźnie jest nawet liceum a wy wszystkie wsie do jednego worka wsadzacie

Gość gość
biedota mieszka w mieście, bogaci na wsi.