Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Antydepresanty zniszczyły milosc

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak miał stany lękowe ,więc lekarz przepisał antydepresanty .z mega kochającego faceta który planował nasza przyszłość stał się zimnym obojętnym chamem i to w 3 tygodnie. Niszczył mnie ranił blagalam prosiłam co się z nim stało jak mógł nagle przestać kochać . Na końcu pozwolił mi odejść wszystko było mu obojętne . Tak bardzo mnie zranił tym. Miesiąc już milczy jest mu dobrze a ja mam rozerwane serce .

Gość Karen252
To raczej nie nazywa się depresanty tylko ma jakieś imię.Kochana,pogódź się z tym,że on kogoś ma.To boli,wiem,ale tak już jest na tym świecie,że rani cię ktoś najbliższy twemu sercu. Ogarnij się i zobacz czy na horyzoncie nie widać jakiegoś fajnego chłopaka.

Gość gość
w 3 tygodnie to te antydepresanty nie zdążyły jeszcze zadziałac :D

Gość gość
a skąd wiecie, może faktycznie antydepresanty tak na niego podziałały, że osowiał i wszystko stało mu się obojętne.

Gość gość
Mogło tak być.

Gość gość
Aby antydepresanty zaczely działać i zeby zaczac odczuwac jakakolwiek zmiane potrzeba minimum 6 tygodni...

Gość gość
3 tygodnie wystarcza,leki na kazdego dzialaja inaczej,ja juz po 3 dniach zaczelam sie zmieniac,tzn powracac do normalnego stanu,moje myslenie i zachowanie zaczelo przypominac mnie sprzed choroby,takze bardzo moziliwe,ze w czasie jak byl chory nie byl soba,a po 3 tygodniach doszedl w jakims tam stopniu do siebie i moglas zobaczyc jego prawidziwa twarz.Mozliwe,ze mial stany lękowe i potrzebowal kogos obok siebie,,objawy choroby zaczely znikac i juz cie nie potrzebuje.

Gość gość
No tak.Kolezanka powyzej ma duzo racji.Tylko ten krotki czas mi nie pasuje.Moze zalezy od leku ;)

Gość gość
od rodzaju leku,od dlugosci trwania choroby.wiesz ile czasu mial te zaburzenia ?

Gość gość
Przejrzał na oczy, zaczął myśleć głową :-D ...i żegnaj gienia!

Gość gość
14.43... A jakie tabketki ty bralas?

Gość gość
jestem przykladem tego,ze po lekach nie staje sie innym czlowiekiem,jedynie powraca sie do swojego normalnego stanu :) latalam za jednym facetem ponad 1,5 roku,uwazalam go za Boga:D zaczelam brac i leki i co...? nie moglam sie sobie nadziwic co ja w nim widzialam :D

Gość gość
lexapro 10 mg

przeczytalam "antyperspiranty zniszczyly milosc" wchodze, a tu takie rozczarowanie

Gość gość
Ja biore sertraline 10mg i jakos slabo pomagaja.Biore od 6 tygodni.

Gość gość
Do 15.05. kurcze masz rację on przed lekami był zimnym dupkiem bez emocji . A jak zaczęły się leki to bał się ,że mnie straci . I teraz wróciło wszystko do normy no i nie wie czy mnie kocha .Nie będę żebrać o uczucia .

Gość gość
gość dziś a ja się zastanawiałem co Ci tak przeszło nagle, podejrzewałem tą fran/cę twoją przyjaciółkę, no a Ty jakieś przymulacze bierzesz i pomimo tego nadal pamiętasz :classic_cool: