Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ansnn

Zakochałam sie w szefie mamy

Polecane posty

Witajcie,mam mały problem i mam nadzieje że mi pomożecie :). A więc mieszkam od kilku lat w Szwajcarii i już tu sobie ułożyłam życie,tutaj mam dobrą prace i przyjaciół do szczęścia brakuje mi tylko miłości. I ostatnio poznałam fajnego chłopaka, tylko że to jest szef ”junior” mojej mamy. Jesteśmy w tym samym wieku, nie mamy tych samych przyjaciół,chodziliśmy do różnych szkół, a więc inne środowiska. Ja czasami bywam u mamy w firmie,ponieważ mają też sklep z odzieżą i tam też go czasami widuje. Po naszym pierwszym spotkaniu on się na mnie tak dziwnie patrzy, mama mówi że to jego normalne spojrzenie, ja nie wiem jak mam to odebrać. Jak mogę mu pokazać że jestem nim zainteresowana? Nie chcę robić jakiś nachalnych/nieodpowiednich kroków, ponieważ moja mama jest szanowana w firmie i ma z nim,calą rodziną szefów oraz innymi pracownikami bardzo dobry kontakt i nie chciałabym tego zepsuć. Ciągle myślę o nim i jeszcze nie miałam takiego uczucia spotykając jakiegokolwiek chłopaka.Ja po prostu się w nim zakochałam i to po uszy Proszę doradźcie coś, bo czuje się jak zakochana małolata z gimnazjum :D

Gość gość
skoro twoja mama mówi ze to jego normalne spojżenie to moze sobie coś uroiłaś zwyczajnie... ;( niestetyy czasami tak to bywa że jak ktoś nam sie podoba to kazdy milszy gest odbieramy to jak sygnał...ja bym Ci radziła dac sobie spokój z jego podrywaniem ze wzgląd na mamę która moze byc zła na ciebie ze roibisz jej wstyd uganiajac sie za jej szefem... no chyba ze to on by za tobą latał to inna sprawa a tak....

Gość gość
Du musst ihn ganz einfach ansprechen, ob er mit Dir ins Cafe gehen könnte.