Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciagle kreci mi sie w glowie odechciewa mi sie zyc przez to co robic?

Polecane posty

Gość gość

Bylam u neurologa 3lata temu, mialam tez tomografie albo rezonans, nic nie wykazalo. Mialam wtedy czesto migreny. Teraz nie mam migren, ale często kreci mi sie w glowie. Nie znosze tego. Do tego chce mi sie wymiotowac. Nie moge nic zrobic.karuzele,zakrety,krecenie sie w kolko, bieganie, siedzenie przed komputerem dluzej niz godzine, okropne swiatla jarzeniowe i juz mi niedobrze. Na bank to nie ciaza. Co mi jest i jak wyzdrowiec? Nie mogę normalnie funkcjonować

Gość prawi 114
powody mogą być różne Przemęczenie , wyniszczenie ogranizmu itd ..

Gość gość
Sa jakieś leki na zawroty, nic Ci nie dali? Kojarzy mi sie Torecan, cos takiego brałam kiedyś, ale może teraz sa lepsze i nowsze.

Gość gość
A byłaś u laryngologa? Jeśli jeszcze nie byłaś to koniecznie idź bo ewidentnie masz uszkodzony błędnik w uchu.

Gość gość
13:24 kiedys bralam torecan chyba tez na mdlosci jest? Albo lokomotiv. U laryngologa nie bylam z 20lat...moze faktycznie powinnam sie wybrac. Mam problemy z blednikiem

Gość gość
Dzięki poczytalam, nie przypuszczalam, że to to, ale cieszę się, że nic neurologicznego. Mam faktycznie swiatlowstret, mdlosci, slabo mi sie robi dość czesto, mimo, że nie jestem przemęczona, staram sie prowadzic zdrowy tryb zycia, duzo wody, owoce, warzywa, próbuję tez cwiczyc, niestety ostatnie lekkie cwiczenia z pilka zakonczyly sie okropnymi nudnosciami i zawrotami :(

Gość gość
Ja tez pomyslalam o bledniku. Idz do laryngologa.

Gość gość
Cieszę się że pomogłam cię naprowadzić na trafną diagnozę ,teraz wiesz gdzie szukać pomocy.A tak po prawdzie to neurolog powinien na to wpaść gdy wykluczył neurologiczne przyczyny ale no niestety teraz lekarze mają ograniczone spostrzeganie niestety.

Gość gość
Choc doceniam lekarzy, bo kończą bardzo trudne studia, to jednak zgadzam sie, ze maja problemy z diagnostyka, zwłaszcza jesli wykracza poza ich specjalizacje. Bylam w zasadzie u trzech neurologow i zaden nie sprawdzil czy nie mam klopotow z rownowaga, wzrokiem, zawrotami. Oby tylko ten blednik byl wyleczalny, bo uprzykrza mi zycie :(

Gość gość
Myślę ze jak trafisz do dobrego laryngologa lub otolaryngologa to na pewno Ci pomoże . A co do lekarzy i stawiania przez nich diagnoz ...mój mąż od kilku lat okresowo cierpiał na ból zębów które były zdrowe . Odwiedził kilku dentystów i każdy rozkładał ręce że nie potrafi mu pomóc, jedynie wyrwać te zęby mimo że w prześwietleniu nic złego nie widzieli . Sama w koncu wpadłam na to że może ten ból od neuralgii nerwu trójdzielnego i wysłałam męza od neurologa oczywiście sugerując temu neurologowi że to może być przyczyna. Po zrobieniu badań okazało się że i w tym przypadku miałam rację .

po pierwsze, to na pewno nie możesz tego tak zostawić. Zrób sobie szczegółowe badania, zgłoś się do paru specjalistów. To nie jest normalne, a może nawet zagrażać twojemu życiu

Gość gość
Chodź cię zapłodnie i ci przejdzie.

Zachęcamy do wizyty u laryngologa. Opisane objawy mogą mieć związek z błędnikiem. Lekarz przeprowadzi badanie i zaproponuje rozwiązanie, nie ma co się męczyć! Jeśli jesteś z Wrocławia lub okolic, zapraszamy do naszej przychodni - pomożemy! Po więcej informacji o nas, zapraszamy na www.medicusdcl.pl