Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co kupic siostrze na urodziny

Polecane posty

Gość gość

Książka czy kosmetyki. 22 lata

Gość gość
Gdybym ja miała wybierać to książka. Moja siostra teraz będzie miała urodziny za 3 dni i kupiłam jej gofrownice profi. Ona lubi gotować, ma takie hobby. Ogólnie pracuje w korporacji i później, by się zrelaksować gotuje. Więc ja stawiam na praktyczne prezenty, ale pomysł z kosmetykami moim zdaniem też jest w porządku. Pozdrawiam!

Gość gość
Zafunduj jej jakoś przygodę, bo kosmetyki czy książkę to sama sobie wybierze, która będzie jej pasowała. Zabierz ją na strzelnice czy do tunelu aerodynamicznego. Niedawno ze znajomymi byłam w wielkopolsce w takim obiekcie i byłam zachwycona. Uczucie na poczatku takie dziwne jak dmucha tym wiatrem a potem już sama przyjemność.

Gość gość
Rozpal wiarę. A będą działy się cuda Marcin Zieliński uczy jak uzdrawiać w imnie Jezusa uczy na jutube jak uzdrawiać

Gość Tymoteusz1
A ja myslę, że zawsze sprawdzonym prezentem dla kobiet były i są kosmetyki. Najlepiej po prostu wejdź na sklep https://topkosmetyki.pl/pl/c/Zestawy/22 i tam wyszukaj zestawy, które mogą przypaść do gustu Twojej siostrze. Czuję, że będzie zadowolona z takiego prezentu :)