Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Snilas mi się dzisiaj

Polecane posty

Gość gość

Byliśmy na randce umówiliśmy się na druga mialas przylecieć samolotem znad jeziora ja dzwonilem z kiosku do ciebie dlaczego nie przylecisz jakieś głupoty potem mówię że akurat jestem w kiosku to kupię bilet i przylece do ciebie ale chyba mialas migrene od plaży albo po prostu mnie splawialas

Gość gość
Potem pierdnelas i malo sie nie udusiłem

Gość gość
gość dziś Potem pierdnelas i malo sie nie udusiłem X :D Ty się normalnie o to prosisz ;) gość dziś X Nie wiesz ile bym dała żeby choć jeden dzień móc spędzić blisko ciebie i bez żadnej odpowiedzialności za nic. Jesteś cudowny robaczku.. :) P.s. i wredny, bo pewnie zaraz czymś mnie wkurzysz :P

Gość gość
To spotkajmy się najdrozsza :)

Gość gość
Jesteś kochany, a ja nie potrafię wyzbyć sie poczucia świństwa, a i twoje bogactwo znacznie to pogarsza :) :(

Gość gość
Kochasz mnie?

Gość gość
Może tak, a może nie.. ale jeśli nawet, to to niczego nie zmienia, bo jego też.. i czekam, aż mi wszystko przejdzie, ale nie przechodzi to zauroczenie, które byc może przeradza sie w wyimaginowaną miłość, no bo jak mozna nazwać wirtualne uczucie, myślisz, ze jest tak silne, ze poczujemy sie jak w niebie ze sobą mimo tych wszystkich różnic? Może nie bedziemy jednak nadawać na tej samej fali i wszystko się skończy. Chcialam podkreslic jak ruchome jest stwierdzenie miłości tutaj.. odpowiadając na twoje pytanie. X Chciałabym bardzo, zebys nazwal to co cię przyciąga do mnie.. nie chodzi mi o slowa typu przeznaczenie :) Czy to wspomnienia tego co było kiedyś miedzy nami?

Gość gość
tak i chciałbym do tego powrócić

Gość gośćSłowami
Brakuje ci tamtych pieszczot? ;) o ile tak to można nazwać :) :)

Gość gość
21:04 A ty mnie?

Gość gość
Dobranoc. Wstaj***ardzo wcześnie jutro. P.s. wiem, że nie, ale nie przejmuj się, nie mam o to pretensji przecież.. Uważam, że jesteś boski :)

Gość gość
kiełbasa znowu szajba ci odbija? nie chce mi sie juz z tobą bawić i udawac tego twojego loverboya :D cchyba ze ktos inny podepnie sie pod to podszywanie hehe

Gość gość
To nara boczusiu. :)