Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smuteczekmaly

Nie umiem ufać!

Polecane posty

Gość smuteczekmaly

Hej pomocy nie umiem zaufac swojemu facetowi on duzo czasu spedza w necie na forach gamingowych, gada z dziewczynami tam i poznał taką jedną z ktora rozmawia codziennie ze mną nie chce mu sie juz czesto rozmawiac i coraz czesciej sie klocimy, pytalam sie goi wprost czy ma inną powiedział ze nie, ze to tylko kolezanka. czy ja sobie cos uroiłam i jestem chorobliwie zazdrosna czy naprawde mnie zdradza? są momenty ze jest super, ale czesto widzeze jak pojawia sie on na komunikatorze to ona od razu tez... ze grają razem w gry... i rozmawiają (przez skype i inne), zeby moc sie komunikowac, jak onto tlumaczy "bo greaja wspolnie wiec musza miec kontakt". on ze mna nie ma czasu czasami wyjsc na spacer bo woli siedziec i grac.... wiadomo ze ma prawo rozmawiac z innymi dziewczynami... jak mam to sprawdzic czy mnie zdradza czy nie, skoro mamy obecnie związek na odległosc (tylko na 3 miesiace tak), nie mam dostepu do jego fejsa, ani innych kont bo i tak mi nie da bo sie go o to pytalam (powiedział ze ma prawo do prywatnosci). co robic??? nie chce sie z dnia na dzien dowiedziec ze "odchodze bo mam inna"....

Gość gość
Tak taak, ,,kolezanka" z ktora wiecej rozmawia przez neta niz z Toba, woli z nia grac niz z Toba isc na spacer, Traci Zainteresowanie Toba... Cos jest miedzy nimi, pewnie sporo flirtuje z nia, moze nawet sie umawiaja,tym Bardziej ze to zwiazek na odleglosc wiec latwo mu zdradzic- jesli jeszcze tego nie robi to wkrotce zacznie. Zostawilabym takiego...inaczej ciagle bedziesz sie zadreczac