Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ojciec i dziadek despota!

Polecane posty

Gość gość

Byłabyś nikim gdyby nie ja! - takie słowa usłyszałam kilka dni od swojego ojca. Miałaś 18 lat, zaszłaś w ciąże i trzeba było ci pomagać, żebyś teraz mogła pracować w urzędzie. On i mama bardzo mi pomagali przy wychowaniu mojego syna ale to co się teraz dzieje to przechodzie wszelkie granicę, moja matka odeszła od ojca bo nie mogła znieść jego zdrad z prostytutkami oraz kontrolowaniu jej wydatków. Ojciec teraz daje jej miesięczne alimenty w wysokości 5 tys. zł i opłaca wszystkie rachunki mieszkaniowe, ja z już 16-letnim synem mieszkam z matką i w ogóle nie radze sobie z wychowaniem dorosłego prawie chłopaka. Wraca do domu często nad ranem. Był moment, że mieszkał z dziadkiem ale uciekł stamtąd bo wiem jaki jest mój ojciec. Nie pozwalał mu nigdzie wychodzić, kazał mu siedzieć w domu, odrabiać lekcje a jak przyłapał go na papierosie to miał taką awanturę. On zawsze był taki, do tej pory, mimo, że ma 60 lat jest dożarty. Wczoraj był u nas w domu a syn został na noc u dziewczyny, myślałam, że ten wpadnie w szał. Darł się na mnie, na moją mamę, że obie jesteśmy nieodpowiedzialne, że ja zawsze taka byłam, a teraz pozwalam, by mój własny syn zmarnował sobie życie i żądał adresu. Oczywiście nie podałam mu. Potem jak się uspokoił powiedział, że chce, by wnuk z nim zamieszkał i zażądał od nas, żebyśmy go wyrzuciły z domu bo inaczej nie będzie płacił rachunków. Wyrzuciłam go z domu, powiedziałam, mu, żeby dał nam święty spokój. Wyszedł a dzisiaj była u nas w domu opieka społeczna. Co robić w tej sytuacji?

Gość gość
Patologia!