Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co planujecie z dziećmi na weekend majowy?

Polecane posty

Gość gość

Podobno ma być zimno i padać...

Gość gość
My jedziemy z dziećmi 13 i 7 lat do Warszawy na 4 dni pozwiedzać. jesteśmy z nad morza.

Gość gość
A ja z Warszawy :-)

Gość gość
To będzie zasłużony odpoczynek więc zamierzamy się lenić do bólu. Zresztą mamy ładne tereny rekreacyjne więc pewnie pójdziemy na rower, rolki, może do resztek lasu na spacer - czego jeszcze Lasy Państwowe nie zdążyły wyrżnąć.

Gość gość
A ja pewnie pojadę do teściów się nachlac

Gość gość
Na razie jesteśmy na wypoczynku wielkanocnym [2 tygodnie ferii] Spędzamy je we Francji, w dolinie Loary. Super wyprawa.

Gość gość
szóstka dzieci [7-14 lat] - nocne podchody!! Dorośli też fajnie się bawią.

Gość dobrze poinformowana
Ja z moimi będę się bawiła pod blokiem,będziemy grali w piłkę i uprawiać gimnastykę i sport. Potem będziemy w domu zapraszać gości i uczyć się gotowania i pieczenia ciast. Ogólnie zapowiada się bardzo ciekawie

Gość gość
My mamy wesele w rodzinie [350km od nas], aczkolwiek bez dzieci. Zabieramy ze sobą szwagierkę z dzieckiem, do opieki nad naszymi dziećmi [9 i 6 lat]. Wynajęliśmy jeden nocleg, chcemy pokazać się na weselu i ok. północy zmyć się. A potem już relaks przez kilka dni, wynajęliśmy domek, 4 sypialnie, dojadą znajomi i mąż szwagierki.

Gość gość
5 dni na podkarpackiej wsi u rodziny. Oh jak mi trzeba takiego wypoczynku! Z daleka od miejskiego szumu :)

Gość gość
A mi sie zapowiada super dlugi weekend.Corce 13 miesiecznej mam zakrapiac przez caly weekend oczy atropina bo ma miec badany wzrok.Wiec az sie boje co bedzie...i caly czas w domu bo wyjsc sie nie da

Gość gość
Dzieci do dziadków, a my z mężem siup w góry na 6 dni. Nam też od życia coś się należy ;)

Gość gość
Pogoda ma być pod psem, jeśli jednak się słonko zlituje to nad morze, mamy dość blisko. Znajomi w tym roku nie dopisza, rodzina rozjechana po świecie. Zobaczymy, zresztą ja nie lubię planować, Idę na żywioł. Rano wstanę, przeciagne się, wypije kawkę, podelektuje się ciszą. Wstana dzieciaki (9,7 i 3), i pomyślę co dalej.

Gość gość
A co to za wypoczynek ze znajomymi?

Gość gość
Jezu dlaczego przez cały weekend masz córce oczy zakrlaplać jeszcze tym gownem nie wystarczy przed badaniem ?

Gość gość
Ja też tak miałam jak córka miała 10-15 mcy... maść z atropiną 2 razy dziennie przez 3 dni i rano w dniu badania, na końcu podczas badania okazało się, że córka nie zareagowała na lek z atropiną i lekarka zakropiła tropicamid (piekące krople) i dopiero badała.

Gość gość
Nic szczegolnego. Pokrecimy sie przy dom&u, wieczorami jakiś grill czy ognisko. Nadrobimy zaleglosci kolo domu. Syn się napalil na gesi wiec przy kurniku będziemy dla nich robic pomieszczenia. Maz normalnie pracuje (dyzur) więc bedzie iak zwykle.

Gość gość
A ja biorę moją mamę i jedziemy do mojej teściowej, a mój mąż jedzie do mojego taty czyli swojego teścia. Kobiety rządzą osobno i mężczyżni też.

Gość gość
gość wczoraj ja tez znad morza i tez mysle o Warszawie a gdzie macie nocleg? bylas juz tam kiedys? ja bylam ale moze ze 3 razy w zyciu ( przejazdem oczywiscie sporo ale tak w sensie zwiedzania to ze 3 ) i teraz jakbym jechala to jakbym byla pierwszy raz nic nie wiem. ciekawi mnie czy nocleg wynajac moze jakies mieszkanko czy hotel? znajoma byla z chłopakiem to wynajeła mieszkanko ale byli samochodem,my bysmy były pociagiem i to z dziecmi wiec to tez inaczej.wgl nie ejstem zorientowana w Warszawie ale cos mnie tam ciagnie zeby pokazac dzieciom zabytki i wogle.

Gość weejherowo
Ja wybieram się narzeczonym do Wejherowa :) spokojne miasto, ze swoim urokiem i klimatem, a do tego pyszne kaszubskie jedzenie i mnóstwo zabytków, serdecznie polecam! www.wejherowo.pl