Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wyznać dziewczynie miłość? czy dorośli ludzie w ogóle o tym mówią czy...

Polecane posty

Gość gość

jak wyznać dziewczynie miłość? czy dorośli ludzie w ogóle o tym mówią czy to po prostu wychodzi jakoś tak samo z siebie? Czy jeśli znam jakaś dziewczynę od dwóch lat to mam ją zapytać czy chce ze mną chodzić (mamy po 25 lat), wydaje mi się że to będzie trochę śmieszne to "chodzenie" ale jak mam inaczej zapytać. No i jeśli się zgodzi to chyba wypada pocałować no nie? :D Może za bardzo się przejmuje ale kompletnie nie wiem jak do tego podejść. :)

Gość gość
doradzi ktoś coś?

Gość gość
najlepsze jest to, że Ona się niczego nie spodziewa, traktuje mnie jak kolegę, więc to ja i tak ryzykuję, najwyżej będzie miała ubaw po pas :D

Gość gość
spojrz na nią I pocałuj, jeśli nie da ci z liścia w twarz to znaczy, że jest na tak......

Gość gość
Nic nie mów, tylko pocałuj....

Gość gość
jakie sa wasze relacje obecnie?

Gość Petitkaaa
Myślę, że to zawsze wychodzi tak samo z siebie. Nie pytaj jej czy będzie z Tobą chodzić jak w podstawówce. Poza tym chodzi to się po bułki do sklepu. Spotkaj się z nią, pogadajcie i zapytaj ją co do Ciebie czuje. Obserwuj czy jest zdenerwowana, speszona. Będziesz widział. Powiedz jej że jest dla Ciebie ważna. Obserwuj reakcję i spróbuj ją pocałować, chyba że Twoje pytania nie wzbudzą w niej emocji, żadnych. Przede wszystkim - bądź pewny siebie - kobiety to uwielbiają :)

Gość gość
Usmiechnij sie, zapros ja do kina.

Gość gość
Nie przestrasz jej, na poczatek zaproponuj jej spcer i powiedz, ze ci sie podoba a masz szczere zamiary.

Gość gość
Pokaż jej fiuta.