Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość tom

moja dziewczyna nie akceptuje

Polecane posty

Gość gość tom

antykoncepcji, tylko kalendarzyk o oralu też moge zapomnieć jak ewentualnie ją przekonać że zrobienie loda to teraz standart

Gość gość
nie przekonasz jej jak ma takie poglądy

Gość gość
zakonnice wyrwałeś?

może byś ciężko nie każda dziewczyna to lubi, moze byc sceptycznie nastawiona i nie na to ne poradzisz, podaj jej kilka sensownych argumentów o antykoncepcji np ze po tabletkach anty. schodzi trądzik reguluje sie miesiaczka i jest bezbolesna ze nie ma ryzyka pekniejej gumy i obawiania sie i czekania na swiety okres itp. :) a co do oralu moze ty zrob jej pare razy dobrze a noz sama sie do tego przekona

Gość gość
kalendarzy to nie pewno nie od kosciola bo ten promuje npr a to nie kalendarzyk , npr ktury jest w 100% skuteczny tylko ze urzadzenie do tej metody kosztuje powyzej 1 tys

Gość gość
antyki to chemia. chcesz idioto by miala raka mozgu? sam w.******laj hormonu z moczu klaczy.. guma i kalendarz i przerywany. jade tak 8 lat i nic sie nie stalo. w plodne anal i oral

Gość gość tom
gumy też nie uznaje, zresztą sam wolę bez kondoma. Minetkę owszem i lubi, ale żeby ją rozbudzić to potrzeba i pół godziny. Nie wiem czy warto ciągnąć ten związek. Jednak muszę przyznać, że jest jedynaczką i mają super chatę, a rodzice też nie są pierwszej młodości.

Gość gość
co to za katoliczka z której zrobiłeś d/zi/wk/e w sumie to ona sama zrobiła z siebie dz/i/wke

Gość gość tom
Nie zrobiłem z niej żadnej d****** Nawet dziewicą już nie była, gdy ze mną poszła do łóżka.