Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy rozwodka z dziecmi ma szanse na milosc i szczescie?

Polecane posty

Gość gość
Jak taka rozwódka ma babcie i eksa na podorędziu i często upycha gdzieś te dzieciaki to można spróbować wolny związek. Raczej bez mieszkania razem.

Gość gość
Czyli rypanko bez obietnic, jak z mężatką :-D Ale autorce nie o to chyba chodzi, chciałaby zastępcę za byłego do obowiązków, one to zawsze mają w głowie, nawet jeszcze przed ślubem ;-)

Gość gość
Nie chodzi o zastepce obowiazkow. Ogarniam swoje zycie, swoje obowiazki. Jak tysiace innych ludzi chce milosc****artnerstwa, zwiazku ktory bedzie dawal szczescie

Gość gość 35
A po co ci ten facet? Ja jestem sama. Mam 35 lat i małe 4 letnie dziecko Mam fajną pracę, swój dom, 2 mieszkania pod najem i nie potrzebuje kolejnego problemu na głowie w postaci faceta Cenie sobie tą wolność która teraz mam Chce to gotuje, nie to nie, jedziemy na wakacje gdzie i kiedy chcemy A jak chce seksu to dzwonie do przyjaciEla z pracy który też jest sam Pokochamy się, pośmiejmy i wystarczy mi... faceta

Gość gość
Jak chcesz wiedzieć, czy spotkasz w swoim życiu cudownego mężczyznę . Gdzie i kiedy to nastąpi, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Ale głupie gadanie. Tak faceci takich unikają. Żaden facet nie jest genetycznie przystosowany żeby inwestować w nieswoje dzieci. Tylko mi nie mów że sama je utrzymujesz itp. Może i tak ale co jeśli mnie stać na wiele i wiele jestem gotów dać swojej partnerce. Tylko partnerce a nie jej dzieciom. Powiesz dziecku nie możesz jechać z mamą i jej nowym mężem na wakacje bo mnie nie stać żeby je tobie kupić? A jak mam wszystkim fundowac roku wolę znaleźć pannę bezdzietna.

Gość gość
A jak chce seksu to dzwonie do przyjaciEla z pracy który też jest sam Pokochamy się, pośmiejmy i wystarczy mi... faceta xxx patola... jak przyjaciel znajdzie sobie kobiete, to jej wspolczuje, bo pewnie was przedstawi skoro jestes przyjaciolka? i bedzie musiala sie dowiedziec ze byliscie w ukladzie ff, swietnie... faceci t tez sa beznadziejni

Gość gość
a dlaczego nie? ja znalazłam, jak nie w pracy, na ulicy, w knajpie to poszukaj na portalu randkowym. Mnie się udało znaleśc Miśka na kochaj.pl http://kochaj.pl/

Gość gość
nie. krótko i zwięźle: Nie! nie może mieć!