Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety sa takie glupie..

Polecane posty

Gość gość

Mialemmwiele dziewczyn od charakterow i zazdrosnic po olewajac od opiekunczych bo majac wyj****e i zawsze kazda przejawiala glownie po okresie no powiedzmy 6miesiecy jakies zj****e problemy.. idac droga przezywala 40min ze inan sie spojrzala albo ze wkr ja kolezanka w pracy.. a ja nie mam ochoty sluchac p********ia.. jedynie kazda z nich dzieki Bogu lubila sex.. ostatnia partnerke pogonilem bo nie moglem patrzec jak pali ziolo,, sam palilem z 7lat temu dzien w dzien.. ona palila moze z raz na miesiac.. niby powinienem to zrozumjec.. ale k***a ja robilem to majac 20lat teraz 27 odlozone na mieszkanie i auto zyje w de.. i moj czas wolny chce spedzac na sexie na filmie rowerze czy basenie oczywiscie z nia.. a nie patrzec jak pije czy jara bo mam do tego jakas odraze.. pewnie lampke wina czy koniaku naprawde dobrego ale raz na jakis czas,, wkr mnie ze wiekszosc nie potrafi nawet ugotowac dobrze i doszedlem do wniosku,, lepiej ****** i sie z nikim nie wiazac., sam zarabiam 3000tysiace euro mam na wszystko iodloze to po co mi ona.,... no tak mamy burdele wszedzie mlode polki daja za kase proooblem pojawia sie jak zaczalem myslec jak ja w zalewie tych idiotek znajde matke dla dziecka ktore chcialbym z jakas miec,,, poznalem niemke i narazie jest mega .. uwielbiam to ze biega jezdzi na rowerze basen zeto nalogow.. choc ja sam czasem fajke zapale,,, problem ze boje sie jakos tego ze to niemka i przestane jej wystarczac.. no ale i tak nikt bie zeozumie a grubebabska z kafe zchejtuja

Gość gość
Może byłoby Ci łatwiej gdybyś nauczył się pisać poprawnie. Naprawdę, wiem co mówię. Jest taki cytat "zmień swój sposób mówienia, a zmienisz wszystko".

Gość gość
Palił zioło, to mu pewnie część mózgu przepaliło. Znam pewnego jaracza tego specyfiku i też poprawne wysławianie się, kwiecista mowa, elokwencja, to nie są jego mocne strony - delikatnie mówiąc...

Gość gość
Zgadzam się. Też znam jednego palacza, nałogowego. Fajny facet, ale niestety widać, że pali po sposobie mówienia, braku koncentracji, częstym zamyślaniu się.

Gość gość
Jestes psychopatą bez empatii

Gość Rozalka0000
Polecam zmienić koleżanki z tych z osiedla na te z biblioteki :)

Gość gość
I o czym on będzie z tymi z biblioteki rozmawiał? Przecież jak zobaczą tak napisany tekst, to umrą na zawał.

Gość asiutka    1999
Nie są