Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tylko wygląd się liczy u kobiet nic więcej dlatego zostanę sam do końca życia...

Polecane posty

Gość gość
Zamęczasz już samą biadolącą gadką. Jesteś wyjątkowo monotematyczny i smętny. Tego nic nie zmieni, nawet super wygląd.

Gość gość
Ciesz sie ze nie bedziesz musial uzerac sie z zonka (po slubie kobiety bardzo sie zmieniaja na gorsze) i rozwrzeszczanym cala dobe bachorkiem ktory daje najlepiej popalic jak pojdzie do szkoly i trafi w towarzystwo alkoholikow, cpunow i palaczy wiec zmienianie pieluch to raj przy szkole. Wiec ciesz sie a nie ujadasz. Smieszniejszy od ciebie jest tylko ten co sie chwali zona i dzieckiem, pewnie to dopiero poczatek, pogadamy za kilka lat.

Gość gość
gość dziś Kobiety są właśnie zainteresowane super wyglądem. Nie ważne jaki jest z charakteru ważne, że jest ciasteczkiem.

Gość gość
Nie wiem czy warto wydawać tyle kasy na wygląd tylko dlatego żeby być w związku. Zbankrutuje przez te kobiety.

Gość gość
Jesteś provokującym trolem, czy po prostu taki głupi?

Gość gość
Ja mam bardzo dobre podejście do dzieci więc spokojnie dam radę. Moja siostra jest w związku właśnie z facetem o wyglądzie modela brunecik z ciemną karnacją z włoskami do góry za nim uganiały się modelki!!!!! Koleżanki też się uganiały za takimi ciachami widać jak dla was wygląd jest ważny.

Gość gość
Nie jestem żadnym trollem piszę co myślę, uważam.

Gość gość
Ty powaznie jestes jakims swirem zeby tyko ciagle pisac o wygladzie. Nie znam zadnego faceta co by nawijal tylko o tym. Lecz sie bo to zaburzenie psychiczne, a wy dziewczyny uwazajcie na niego.

Gość gość
Jestem załamany tak chciałbym mieć dziewczynę.

Gość gość
gość dziś Kobiety też nawijają co chwile o wyglądzie bardziej niż ja.

Gość gość
gość dziś Nie jestem świrem na tą chwilę mam stwierdzoną tylko depresje zgadnij kto mnie doprowadził do takiego stanu? wiadomo kobiety

Gość gość
Jeszcze kilka lat temu postanowiłem zostać do końca życia tylko dlatego, że kobiety patrzą tak na wygląd, a ja nie jestem typowym ciasteczkiem.

Gość gość
Sz/ygam juz tobą

Gość gość
Chciałbym poznać miłą, sympatyczną, uroczą dziewczynę :)

Gość gość
Znajdz sobie jakies hobby, bo jak caly swoj wolny czas poswiecasz na kontemplowanie nad tym, ze nikt cie nie chce, bo nie jestes bradem pittem to nie dziwie sie, ze ci odbija

Gość gość
Po kilku latach porażek dałem sobie siana i nie myślałem tak o dziewczynach zajął się nauką, zainteresowaniami to po latach mi wróciło, bo czegoś mi zaczęło brakować drugiej połówki dlatego trochę mi odbija na punkcie wyglądu.

Gość gość
Chyba za bardzo chce związku.

Gość gość
W mojej blizszej rodzinie wiekszosc facetow tak dawalo rade ze stawali sie alkoholikami a teraz gnija na cmentarzu, srednia lat smierci to okolo 40l wiec powodzenia! :D