Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość F117

Jak Wy kobiety reagujecie na...

Polecane posty

Gość F117

Jak Wy kobiety reagujecie na wiadomość od faceta z którym flirtujecie, gdy Wam napisze, że jest mocno ponad 30 letnim prawiczkiem ? Tylko szczerze piszcie. Czy taki facet będzie wart waszego zainteresowania jeśli będzie przystojny, dobrze ułożony, inteligentny i miał poczucie humoru ?

Gość gość
Jeśli taki będzie, to tak.

Gość gość
Jesli nie będzie miał odchyłów i nie będzie robił podchodów latami to no problem

Gość wredna dziewucha z miasta
Chetnie przelece dojrzałego prawiczka

Gość F117
Seks nie wchodzi w grę, to wstrętne, ja kleje modele samolotów, mam już ponad 200 :-)

Gość F117
@00:09 nie ładnie się podszywać pod autora tematu

Gość gość
no jeśli wywaliłby z tą informacją na początku wlasnie w okresie samego flirtu to bym sie pewnie zastanowiła mocniej nad tym czy ciągnąć taką znajomość no bo skoro ma ponad 30 lat i z nikim jeszcze nie spał to to mogłby byc jakiś znak że cos z nim nie tak i juz bym patrzyla na niego takich podejżliwym okiem... ale jesli powiedziałby to już po dłuzszym czasie znajomosci, gdy nabrałabym zaufania i przekonania o dobrych intencjach tego człowieka to pewnie przyjęłabym to normalnie

Gość gość
Ja mam teraz taką sytuacje. Facet ma 34 lata i jest prawiczkiem. Byłam w szoku bo jest własnie tak jak napisałes ułożony, inteligentny, ma zasady moralne. Jedyne co mnie odstraszyło to to czy coś z nim nie jest nie tak. Jakiś powód że do tej pory nie uprawiał seksu musiał byc. Czy żadna go nie chciała, czy jest impotentem itp myśli miałam. Ale dalam mu szanse bo sama choc jestem młodsza mialam tylko 1 partnera seksualnego więc sama wole prawiczka niz jakiegos *****cza

Gość gość
gość dziś Tak samo własnie było u mnnie. Nie powiedział mi o tym na poczatku tylko dopiero jak sie dłuzej znalismy i dobrze dogadywalismy. W sumie nawet sama zaczęlam ten temat.

Gość gość
no i właśnie jak wtedy zareagowałaś?

Gość gość
Na początku się zszkowałam. Wytłumaczył mi dlaczego tak jest. Był po prostu nieśmiały i miał wartości moralne takie że nie pojdzie np do prostytutki czy nie bedzie uprawiał seksu z osoba do której nic nie czuje. Gdyby mi powiedział ze jest prawiczkiem bo żadna go nie chce i jest przegrywem to bym uciekła :D

Gość gość
A Ty jesteś wygrywem bo się ru/cha/łaś? ;-)

Gość gość
gość dziś A Ty jesteś wygrywem bo się ru/cha/łaś? oczko.gif Nie zrozumiałeś/łaś wypowiedzi :D. Chodzi o to że faceci którzy sa prawikami czesto maja zaburzone mniemanie o sobie i mówią o sobie ze sa przegrywami itp nawet tu na kafe tak jest. Jesli facet uważa się za przegrywa bo nie ****ał to nie chce go bo tz ze próbował a mu sie nie udawało. Co innego facet który świadomie nie uprawiał seksu bo po prostu ma taki pogląd i nie znalazł jeszcze kobiety którą by pokochał.