Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak to mozliwe ze sa ludzie ktorzy sa sami bez milosci cale zycie

Polecane posty

Gość gość

o ile ktos nie jest np. zdeformowany albo psychicznie chory to jak to mozliwe, zeby przez 25-30-35 lat nikogo nie miec??

Gość gość
jest możliwe :)

Gość gość
A co ma powiedzieć mężatka, którą porzucił mąż-kat a ma ślub kościelny i jeśli chce żyć w zgodzie z Kościołem, nie może sobie drugi raz ułożyć życia i musi żyć bez miłości...musi to ciężkie życie, jeszcze wiara ratuje, ale przychodzą tak ciężkie chwile...że autentycznie nie chce się żyć...

Gość gość
ale nie bylas cale zycie sama - mialas kogos, ktos cie kochal. temat jest o osobach ktore sa CALE ZYCIE SAME! a ty mozesz olac wiare i byc szczesliwa.

Gość gość
nigdy nie oleję wiary ani Kościoła!

Gość gość
ktoś jest sam całe życie po części z własnego wyboru, no pewnie...najlepiej wysoko się nosić, postarać się o seks bez zobowiązań, głupotą i rozrywkami zapełnić pustkę!!!! nie wyobrażam sobie takiej osoby w roli żony i matki ani osoby, która idzie do kościoła, chociażby raz do roku, by się szczerze pomodlić... w życiu trzeba pokory, wielkiej pokory!

Gość gość
Nie żyjemy na bezludnej wyspie a więc nikt nigdy nie jest sam Zawsze jest ktoś do kochania

Gość gość
Tak ja. Byłam co prawda w jednym kilkuletnim związku, ale na koniec okazało się, że on jest ze mną bo jest, w sumie mnie nawet lubi ale mnie nie kocha. Wiec jest to możliwe. Jak? Prosto, zakochiwalam się w mężczyznach, ktorzy zakochiwali się w kimś innym, obecnie mają już dawno żony, dzieci, wiecie, taki typ spokojnego, inteligentnego i opiekuńczego faceta, który ma własne zdanie i jest jednocześnie zaradny. Do mnie z kolei kleili się faceci, którzy mnie kompletnie nie interesowali. Nie odpowiadał mi wygląd ni charakter.

Gość gość
znam taką, co nie jest sama tylko w lewym związku z żonatym i myśli, że tak będzie robiła wiecznie. jest już przy 40-tce i dziwię się, że jeszcze nie wyciągła żadnych wniosków, po prostu takie ułamniactwo musi być jakoś życiowo ukarane.

Gość gość
Ty, ja tak samo, znam babkę koło 40 w "zwiazku" z zonatym i to już ładne parę lat. Czasami nawet obchodzą rocznicę :D Dalej standard, zona go nie rozumie, już by się rozwiedli, ale mieszkanie, dziec*****es ,kot.....od dawna ze sobą nie spia itd

Gość gość
Jak byś został/została zdradzony trzy razy pod rząd to też byś wolał/wolała być sam. :D

Gość gość
Co się dzieje z tymi ludźmi, naokolo coraz więcej zdrad. Jeszcze rozumiem, jak ktoś zdradzi ale się w niedługim czasie rozwiedzie i oni z tą drugą osobą. Ale nie. To się ciągnie latami. Facetom to się n ie dziwię, mają w domu ciepłelko, zona, dzieci , ugotowane , a z kochanka mają rozrywkę, zero trosk o kredyt czy wychowanie dzieci. Ale tym kochankom to się dziwie, zwłaszcza tym, które są singielkmi, że siedzą z tymi zonatymi. Inna sprawa, kiedy kobieta nie wie, że "jej" facet ma żonę. Ale reszta kochanek wie, że facet ma żonę, zna jej imię, imiona ich dzieci i psa, zna szczegóły życia rodzinnego, ale uparcie się z nim spotyka i jeszcze roi sobie ze to z nią jest w związku, a żona się nie liczy.

Gość gość
Tak ja. Byłam co prawda w jednym kilkuletnim związku, ale na koniec okazało się, że on jest ze mną bo jest, w sumie mnie nawet lubi ale mnie nie kocha. Wiec jest to możliwe. Jak? Prosto, zakochiwalam się w mężczyznach, ktorzy zakochiwali się w kimś innym, obecnie mają już dawno żony, dzieci, wiecie, taki typ spokojnego, inteligentnego i opiekuńczego faceta, który ma własne zdanie i jest jednocześnie zaradny. Do mnie z kolei kleili się faceci, którzy mnie kompletnie nie interesowali. Nie odpowiadał mi wygląd ni charakter. 123213312312313 wow mam tak samo :( ale moze za malo staralas sie poznac tych fajnych facetow? za malo wyjsc do klubow, ze znajomymi, na jakies imprezy, kursy?

Gość gość
Po prostu są sami , bo ich nie stać na kobietę, dziewczyny , np wśród mężczyzn nie umią zagadać do kobiet , a to wystarczy. Nie wspominając, że najczęściej fajne dziewczyny idą na pieniądze , napisałem w przypadku chłopów.

Gość gość
Co się dzieje z tymi ludźmi, naokolo coraz więcej zdrad. Jeszcze rozumiem, jak ktoś zdradzi ale się w niedługim czasie rozwiedzie i oni z tą drugą osobą. Ale nie. To się ciągnie latami. Facetom to się n ie dziwię, mają w domu ciepłelko, zona, dzieci , ugotowane , a z kochanka mają rozrywkę, zero trosk o kredyt czy wychowanie dzieci. Ale tym kochankom to się dziwie, zwłaszcza tym, które są singielkmi, że siedzą z tymi zonatymi. Inna sprawa, kiedy kobieta nie wie, że "jej" facet ma żonę. Ale reszta kochanek wie, że facet ma żonę, zna jej imię, imiona ich dzieci i psa, zna szczegóły życia rodzinnego, ale uparcie się z nim spotyka i jeszcze roi sobie ze to z nią jest w związku, a żona się nie liczy. x Też tego nie rozumiem ale chyba teraz taka moda jest i przyzwolenie ogólne. Ja mam zasady i nie mógł bym zdradzić Kobiety bo to jak potraktowanie drugiego człowieka jak śmiecia... Nie mam już siły już nawet nie jestem smutny i zły tylko czuje się wyprany z uczuć.Nie mam też żalu do Kobiet ale już mi się nie chce :D

Gość gość
14:32 Dziwne, ale nie. Moje mezate koleżanki zawsze mówiły, że ja to zawsze coś robię, albo jakiesa kursy, sport, wiecznie się czegoś uczę. A one co. Jedna poznała męża na swoim osiedlu, inna na weselu kuzynki, jeszcze inna w sklepie, kolejna na szkoleniu , następna przez koleżankę, bo to był jakiś jej kolega-jedno tylko łączy te moje koleżanki, nigdy nikogo nie szukaly. A ja cale zycie kogoś szukałam i nic z tego. Nawet zaliczylam internet , parę naście randek i nic. Ale koniec z tym, powiedziałam sobie, że nie to nie, widać tak ma być. Nie wiem czemu, ale tak. I przestałam szukać. I mija już drugi rok jak przestałam szukać i tak jest.