Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jemu chodzi tylko o jedno?

Polecane posty

Gość gość

Mam kolegę, który mieszka w okolicy ale nigdy jakoś się dobrze nie znaliśmy, tylko z widzenia. Złapaliśmy się na jednej z apek randkowy i zaczęliśmy ze sobą pisać. Okazał się bardzo miłym i szczerym gościem. Oboje lubimy podróże, wiec zaczęliśmy planować wspólny wyjazd itp. Z biegiem czasu zauważyłam że tematyka naszych rozmów ogranicza się tylko do tej planowanej podróży i podtekstów o seksie i tych sprawach. Nie pyta o moje życie prywatne, nie interesuje go co u mnie się dzieje na codzień. Mimo ze ja czasem próbuje, ale on zaraz schodzi z tematu. Gdy zaczęłam go ignorować lub doszło do pewnego rodzaju konfrontacji on zaczął zabiegać, teraz ciagle on sam pierwszy pisze i bardziej się interesuje.Ale jeszcze nigdy nie zdecydował się by do mnie przyjechać, mimo ze mamy do siebie blisko. Tylko zaproponował żebym przyjechała do baru gdzie siedzi ze znajomymi. On naprawdę myśli że ja z nim gdzieś pojadę, mimo ze zarzucałam mu ze się wcale nie znamy itp. Nie rozumie ze im dłużej mówi tylko o jednym, tym gorzej mnie od siebie odsuwa. Jako urodzona optymistka, śmie twierdzić że on udaje kogoś kim nie jest, bo na takiego z twarzy nie wyglada. Ale jestem ciekawa jakie wy macie zdanie na ten temat.

Gość gość
Tak chodzi mu tylko o seks zerwij z nim kontakt.

Gość błękitnaa
Erotoman gawędziarz. Daj sobie z nim spokój.

Gość gość
Tak, jem u nie zalezy na poznaniu Ciebie tylko na seksie. Olej go, nie trac wiecej czasu.

Gość gość
Zboczeniec

Gość gość
Może dałaś jemu powody by myślał, że z Tobą można pisać tylko o jednym.. to pisze uśmiechając się pod nosem

Gość gość
Jesli chcesz wiedziec o co mu tak naprawdę chodzi, co on myśli, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Niemożliwe. Już mu raz wygarnęłam, za jaką osobę mnie uważa

Gość gość
facetom rzadko chodzi tylko o jedno jak już to i o coś wiecej

Gość gość
oni bez kobiet, bez miłości usychają

Gość gość
to wstrętny onanista.

Gość gość
niemalże 100% kobiet też to robi, skąd ten krzyk nikt tu nikomu w majtki nie zamierza zaglądać