Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy seks analny może uszkodzić penisa?

Polecane posty

Gość gość

Miałem kilka dni temu stosunek Analny,troszkę było brudno i śmierdziało,ale dokończyliśmy ze spustem w tyłku. Penisa z kału umyłem ale dzisiaj ,właściwie to teraz zauważyłem na główce ptaszka takie czerwono żółte narośle,coś co wygląda jak kurzajki takie pęknięcia ,nie swędzi i nie boli tylko pojawiło się ,na górze jedna taka al'a kurzajka a pod spodem kilka,na skórze nie ma nic tylko na główce. Co to może być? Popękał mi czy może w kupie było coś ostrego np orzechy albo co? bo rozmawiałem z tą dziewczyną i ona ponoć jadła orzechy a to się nie trawi tylko schodzi twarde do o***tu. Ona twierdzi że jest na 100% zdrowa,normalna laska,poznałem ją w pracy i spotkaliśmy się przypadkiem w knajpie co zakończyło się pięknym seksem.

Gość gość
No na pewno byl piekny jak je!balo gownem :o hehe

Gość gość
spokojnie, to moze byc tylko HIV

Gość gość
Hejt sobie darujcie ,potrzebuję porady bo może ktoś to przeżył i wie

Gość gość
rzeżączka albo kłykciny i zamiast głupio pytać na forum to rejestruj się do wenerologa; samo nie przejdzie

Gość gość
"kłykciny kończyste" - Jezu to właśnie tak wygląda .ja p*****le ale sobie narobiłem.Kurwa załamka. Ludzie Da się to wyleczyć?

Gość gość
Wypalanie laserem, albo operacja i minimum 2-3 lata rehabilitacji bez roochania.

Gość gość
Matko boska częstochowska ,chyba zwariuję,k***a zabiję tą bladź. Słabo mi.

Gość gość
BUAHAHA trzeba byli nie wsadzac w doope tylko w pitke

Gość gość
Właśnie czytam,k****a to poważna choroba jest. Może da rade to wykroić ,trza zapieprzać do chirurga,JP. na chuj mi to było.

Gość gość
bladź? a ty lepszy? siłą cie do łóżka zaciągnęła? i jeszcze zmusiła do bzykania bez gumy? teraz do wenerologa i leczyć się. a na przyszłość nie bzykać się z przygodnymi osobami bez gumek i ciesz się, że to "tylko" kłykciny. a na hiv, kiłe i hcv też się przebadaj. Tyle że za 2,5-3 miesiące bo tyle wynosi okienko serologiczne i wcześniej nic nie wyjdzie nawet jeśli jesteś zarażony. Tak na marginesie syf (kiła) wraca i mnóstwo osób jest zarażonych i zarażają nawet o tym nie wiedząc, bo łatwo przegapić objawy zarażenia a i nie u każdego występują. Ja niestety się zaraziłem i wyszło zupełnie przypadkiem przy okazji innych badań

Gość gość
Skrócą ci członka o połowe.

Gość gość
Jak robiłeś minete to możesz mieć też raka przełyku.

Gość gość
Weźcie mnie nie straszcie. Wsadzałem jej wszędzie i lizałem wszystko,ładna była suka

Gość gość
to teraz będziecie razem się spotykać w poradni wenerologicznej :D :D