Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sesja ciążowa Warszawa

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, jestem w 5 miesiącu ciąży i chciałbym zrobić sobie pamiątkową sesje z brzuszkiem,poszperałam trochę w internecie i znalazłam jedną dziewczynę Justyna Głębocka-ma profil na fb ,czy któraś z Was może robiła sobie u niej zdjęcia?a może kogoś polecicie? chciałbym max.10 zdjęć,oczywiście z obróbką ;-) ona zażyczyła sobie 500 zł,myślę,że cena ok,jak porównywałam to inni życzą sobie od 1000 w zwyż...Z góry dziękuje za pomoc :-)

Gość Magda194
Ja robiłam sesje u Doroty www.zolinaphoto.pl i bardzo polecam. Szkoda, że na codzień nie wyglądam tak jak na tych zdjęciach ;P

Gość Agri
Moim skromnym zdaniem to najlepiej udać się do profesjonalisty. Nietrudno teraz znaleźć studio , w którym oferują nam fotografię rodzinną, noworodkową czy sesję z brzuszkiem http://flash-group.pl/blog/fotografia-rodzinna/ Tu masz jeden przykład, ale podobnym miejsc jest mnóstwo.

Gość gość
Robią sesję ciążową a są często bardzo zacofane i wstydzą się przed swoim partnerem by był przy badaniu cipki u ginekologa! To obcy facet ginekolog jest od intymności a nie partner ciemnota. Również poród bez męża bo się wstydzi i ryzykuje zdrowie i życie swoje i dziecka! !!!!!

Witam, a ktoś zna jakieś piękne miejsce na sesję? Głównie mam na myśli pola słoneczników :) Będę wdzięczna za informację :)