Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyzna na 'TAK'

Polecane posty

Gość gość

Jesli mezczyzna zgadza sie na wszystko, zawsze jest na tak i zawsze chce tego co dziewczyna to znaczy ze ona mu sie tylko podoba/lubi ja czy zakochal sie w niej?

Gość gość
znaczy że mu się podoba,ale dalej bym uważał,bo może być zbyt kulturalny,żeby się chamsko sprzeciwić,albo chce ją złapać w toksyczny,niedobrany związek i się sprzedaje

Gość gość
Czyli takie przymilanie sie prowadzi do czegos wiecej? Ma cel aby np rozkochac dziewczyne lub ja uwiesc?

Gość gość
tak,ale dalej trzeba być ostrożnym,bo takie zawsze na tak,to nawet nie wygląda na uprzejmość,ale na chęć złapania kogoś

Gość gość
Jacy mezczyzni tak robia? Zakompleksieni niesmiali czy typ macho? Dzieki za odp to b. ciekawe co napisales... Nie rozumiem tylko jednego... po co udawac?

Gość gość
po to,żeby kogoś złapać,raczej bardzo zakompleksieni tak robią,sprzedają się jako inne osoby niż są w rzeczywistości

Gość gość
nie wiem czy pasujecie do siebie czy nie,ale może to się skończyć złapaniem kogoś w toksyczny związek,tak non stop na tak sie nie da być

Gość gość
No wlasnie.... on wczesniej mial swoje zdanie ale od pewnego momentu chce tylko tego co ja i uwielbia to co ja,to wydaje sie zbyt piekne aby bylo prawdziwe. Dlatego tez zaczelam sie zastanawiac nad drugim dnem takiego zachowania...

Gość gość
to się zastanów,nie mówię,że masz go skreślać,bo może pasujecie do siebie,ale zbadaj drugie dno

Gość gość
Jak mam to zrobic? Jak mam to sprawdzic? przeciez nie zapytam sie wprost: 'heeej jestes świrem'? :)

Gość gość
powiedz mu szczerze,że się taki za przesłodzony wydaje,co ty taki bezjajeczny

Gość gość
Moze to dobry sposob i pewnie tak zrobie, bo nie chce tracic czasu albo zakochac sie nieszczesliwie... Tylko... zeby pozniej nie byl ciagle na NIE bo oszaleje :) Dziekuje bardzo za pomoc Mr Nieznajomy :)