Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GośćNieszczesliwa11

Beznadziejny czas...

Polecane posty

Gość GośćNieszczesliwa11

Moj mąż chce zebym poszla do pracy ktora wcale mi sie nie widzi. On i inni uwazaja ze tak bedzie dobrze dla mnie chociaz ja nie chce isc do tej pracy...lubie swoja robote w której dobrze sie czuje. Tylko problem w tym ze od pewnego czasu jest przestoj za ktory nie mam zaplacone wiec czekam na telefon lub nie pracuje..:( na razie chce to przeczekac i nie szukac innego zajecia lecz maz nie podziela mojego zdania. Co mi radzicie? Mam isc do innej roboty na sile?

Gość gość
Zależy, czym się kierujesz, będąc zniechęcona do tej roboty. I czy to tylko przestój, czy już tak będzie.

Gość gośćNieszczesliwa
W robocie do ktorej namawia mnie mąż wszystko musi byc sterylne,zero makijazu,malowania paznokci itp. A ja nie lubie takich ograniczen,lubie byc soba po prostu i nie chce kazdego dnia przed wyjciem rezygnowac choćby z subtelnego pomalowania oka. A w mojej starej robocie wiem ze sie rozkręci bo zawsze na wiosne i latem jest najlepszy zarobek. Tylko po prostu trzeba troche cierpliwosci która nie wszyscy maja niestety.

Gość gośćNieszczesliwa11
W robocie do ktorej namawia mnie mąż wszystko musi byc sterylne,zero makijazu,malowania paznokci itp. A ja nie lubie takich ograniczen,lubie byc soba po prostu i nie chce kazdego dnia przed wyjciem rezygnowac choćby z subtelnego pomalowania oka. A w mojej starej robocie wiem ze sie rozkręci bo zawsze na wiosne i latem jest najlepszy zarobek. Tylko po prostu trzeba troche cierpliwosci która nie wszyscy maja niestety.