Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Izrael zaatakował

Polecane posty

Gość gość

Syryjskich żołnierzy gdy ci walczyli z terrorystami! I mogę się założyć, że tym kxxxx ujdzie to na sucho!

Gość gość
Nawet się nie zakładaj, bo wiadomo że tak będzie.

Gość gość
A ja się dziś pomodlę za Palestynę.

Gość gość
Syria jak Syria, ale ciekawa sytuacja jest z Palestyną. Zawsze się słyszy "Palestyńczyk zaatakował Izraelczyka". A przecież wojna działa w obie strony tak? W Palestynie również w wyniku nalotów, wybuchów i wojny giną dzieci, kobiety i niedołężni. O tym jakoś nikt nie mówi. Nie trzeba być profesorem żeby to zauważyć. Na chłopski rozum wystarczy. Zawsze to Izrael jest atakowany.

Gość gość
Tak, Izrael zawsze ofiara, a tysiące zamordowanych przez nich ludzi to wielkie goovno nic nie warte skoro świat milczy. Mam nadzieje, że Trump kiedyś zrobi z nimi porządek.

Gość gość
21:45 masz racje, Palestyna została pozamiatana pod dywan przez cały świat. Oglądałam o Palestynie/Izraelu dużo filmów i reportaży które w naszej TV nie były puszczane, pierwsze reakcja wściekłość, druga łzy z bezsilności, trzecia modlitwa - jedyne co mogę.

Gość gość
21:59 Najgorsze jest to, że słowa krytyki w stronę Izraela powiedzieć nie można bo od razu łatka "antysemita"! Mój Boże, do czego to doszło. Taki paradoks. Każdy kraj ma dobre i złe strony, ma swoje za uszami. Każdy o tym mówi publicznie. USA są takie i takie, Chiny są takie i takie, ale Izrael jest tylko porządny.

Gość gość
22:15 - tak dokładnie, na żyda nie można nawet krzywo spojrzeć, bo od razu szum i zarzuty o antysemityzm. Ach, szkoda gadać, a im więcej człowiek wie, tym mu trudniej się z tym wszystkim pogodzić.

Gość gość
21:59 dlatego Francuzi sprzatneli Kadafiego, bo mial zabezpieczenie w zlocie dla wprowadzenia niezaleznej waluty afrykanskiej. Gdyby to zrealizowal, to wszystkie wplywy Jankesow w Afryce i na plw. Arabskim diabli by wzieli. Nie bez powodu Francja jest na celowniku terrorystow.

Gość gość
22:32 Cos pomyliles. My to o Izraelu, a nie Arabach.