Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki narod szanujecie i cenicie sobie najbardziej?

Polecane posty

Gość gość

Jak dla mnie Chińczycy i Japończycy zasługują na wielki szacunek. Cenię ich za pracowitość, inteligencję i poszanowanie dla tradycji. Chyba jedyny naród, który w chwilach niedostatku i niepowodzenia pracuje więcej i ciężej. Ci ludzie pracę i poszanowanie dla pieniędzy mają we krwi. Szanuje ich za ich etykę i poszanowanie tradycji. Mimo lewicy, mimo postmodernizmu i globalizacji Azjaci dalej szanują starszych, dają jałmużnę. Poszanowanie ojca jest wpisane w ich kulturę. Jaki by nie był. To jest intrygujący wyjątek wśród krajów, które doświadczały komunizmu a obecnie postmodernistycznej lewicy. A więc podsumowując. Azjaci - inteligentni, ciężko pracujący, konserwatywni.

Gość gość
Bułgarów... Dokładnie z takich samych powodów jak Ty Japończyków.

Gość gość
Polaków.Wierni tradycji.Wierni wierzę.Walczyliśmy o wolność naszą i innych.Daliśmy światu wielu wybitnych ludzi

Gość gość
Bułgarzy? Ja odniosłem przeciwne wrażenie jak pojechałem do Bułgarii. Bałagan, brud, brak organizacji, prostytutki i dilerzy na ulicach. Sami Bułgarzy bardzo przyjaźni ludzie, ale społecznie przypominali typową ruinę postkomunistyczną. Byłem w Bułgarii 10 lat temu. Nie wiem jak teraz.

Gość gość
Chodzi o przywiązanie do tradycji i sympatie do przyjezdnych, a burdel tam jest taki ze względu na biedę. Osobiście lubię i szanuje ich ze wzajemnością.

Gość gość
Polaków?? jaja sobie robisz? 95% polaków to oszuści, złodzieje, krętacze z mentalnością, że uczciwy to frajer a złodziej to osoba obrotna. Nienawidzę polaków i wstydzę się przyznawać, że jestem polakiem jak jestem za granicą. Dla krajów zachodnich jesteśmy tym samym co Ukraińcy czy Rosjanie dla nas, dla nich nie ma różnicy, jesteśmy jakimś tam wschodem. Najbardziej lubię Hiszpanów, są zawsze uśmiechnięci, uczciwi i skorzy do pomocy, pod warunkiem, że Ty jesteś taki sam wobec nich. Kraje wschodnie jak Polska, Ukraina, Rosja czy Białoruś to przy nich to jest motłoch.

Gość gość
Francuzów i Amerykanów. Za wolność poglądów, luz życiowy i umiejętność bronienia swojego zdania i przekonań nawet jak nie podobają się innym.

Gość gość
Hiszpanow nie lubie za ich proznosc. Unikaja pracy jak moga, najlepiej zyliby na koszt panstwa. Przykladem sa kraje latynoskie i ich zamilowanie do lewicy i socjalizmu.

Gość gość
Wenezuelę.

Gość gość
Ja właśnie lubię ich podejście do pracy, pracować tak aby się nie narobić. Jak jechaliśmy na jakąś robotę to tam gdzie szef-polak wysłałby 4 osoby to jechało 6ciu Hiszpanów. Lubią korzystać z życia i bardziej cenią w życiu zabawę niż pracę a nie jak Polacy, że najważniejsze to zapierdalać w życiu bo praca jest najważniejsza.

Gość gość
a Żydow kto szanuje? Sa mądrzy i sprytni, dlatego rządzą światem :)

Gość gość
Nie cenię narodów tylko poszczególnych ludzi.

Gość gość
Naród śląski.

Gość gość
tez uwazam,ze czlowiek nie powinien tyrac jak osiol

Gość gość
bogatszych od Polaków. gardze biedotą polską

Gość gość
Hiszpanie zyja na luzie, a nam Polakom wmawia się że powinnismy tylko harowac. Kto to robi? Ci, co mają firmy i władze oraz wynajeci przez nich hejterzy i trolle. Zobaczcie jak rozwinięta jest teraz technika, maszyny w fabrykach i rolnictwie. To po kiego tak zasuwać?