Gość REMIX 31 Napisano Październik 29, 2017 11:06 to nie jest moja wypowiedż, jak ktoś może użyć mojego niku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Meluzyna11 Napisano Październik 29, 2017 Ymmmm... Super, tak jak lubie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość REMIX 31 Napisano Październik 29, 2017 11:06 tonie moja wypowiedż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 29, 2017 Zmniejsz wymagania i nie badz wyniosla to wystarczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 29, 2017 a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 29, 2017 Autorka najpierw sypiala z kim popadnie a teraz się dziwi że cię nie chcę ma żonę. A czego wy oczekujecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 29, 2017 Kazda samotnosc jest inna. Niebylam lubiana w pracy nikt ze mna nie rozmawial na przerwach siedzialam sama. Moi rodzice sa po rozwodzie z ojcem nie mam kontaktu, przez rozwod rodzicow nie utrzymujemy kontaktu z zadna rodzina, nigdy nie mialam kolezanek przyjaciol znajomych faceta nigdzie nie chodzilam nigdzie niebylam zapraszana. Wolne chwile spedzam w domu przed tv lub ksiazce.Przez ta samotnosc to wpadlam w depresje bo mozna byc samemu ale miec kochajaca rodzine a ja ani rodziny ani faceta kompletnie nikogo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 29, 2017 to smutne co piszesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 30, 2017 noom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 30, 2017 Przezywacie ze niemacie faceta a co ja mam powiedziec jak zostalam sama w ciazy. Swiat mi sie zawalil musialam odejsc od meza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Meluzyna11 Napisano Październik 30, 2017 Remix - mozemy pogadac nawet teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 30, 2017 Sama z dzieckiem - wiem ze to glupio zabrzmi ale przynajmniej nie jestes dziewica (stara jak ja) i faceci nie beda z Ciebie szydzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość REMIX 31 Napisano Październik 30, 2017 hej meluza11 jesteś??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość REMIX 31 Napisano Październik 30, 2017 ja tylko wieczorkiem mogę po pisać... taka praca niestety :-( jak coś to 1 listopada będę na forum wcześniej (wolny dzień) jak będziesz chciała po pisać no to wiesz... :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość REMIX 31 Napisano Październik 31, 2017 Meluzyno przybywaj, bo mam wielką ochote na twą myszkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meluzyna1 0 Napisano Listopad 2, 2017 hej :) udało mi się odzyskać hasło. Postaram się je zapamiętać i pisać pod tym nickiem. Dziś sobie odpoczywałam, miałam dzień wolny od pracy. Uciekł mi zdecydowanie za szybko...Dobrze, że już jutro piątek - znów będzie troszkę wolnego. Szkoda tylko, że kolejny weekend będę spędzać sama... Pozdrawiam wszystkich! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 3, 2017 meluzyna i co zwachalas sie z remiksem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 3, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=691nPyp7hzw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meluzyna1 0 Napisano Listopad 3, 2017 Nie, nie było tu Remixa :P Bardzo lubię tą piosenkę.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 3, 2017 hej, co do tematu, czuje się podobnie, z chęcią wymieniłbym odczucia z tobą, najlepiej anonimowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meluzyna1 0 Napisano Listopad 3, 2017 ja zawsze chętnie pogadam - nawet tutaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2017 meluzyna ale gdzie problem nigdzie nie wychodzisz? nie wiem nie idzisz nawet chodnikiem czy w autobusie czy na zakupach nikt cie nie zaczepia? jesli ciagle nie siedzisz w domu to jest to niemal niemozliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2017 hyba ze masz jakies kosmiczne wymagania i skreslasz kazdego kto nie ejst co najmniej multimilionerem i starsznie wybrzydzasz a marudzisz ze jest tak zle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meluzyna1 0 Napisano Listopad 4, 2017 Wiesz, może nie imprezuję zbyt często i nie włóczę się po klubach ale generalnie z domu wychodzę. Na ulicy, w autobusie, na zakupach itp. faceci mnie nie zaczepiają. Nigdy mi się to nie zdarzyło...Były jakieś drobne incydenty kiedy ktoś na koncercie czy w pubie mnie zaczepił ale to były bardzo krótkie znajomości (trwające jeden wieczór) nigdy nic z tego i tak nie wyszło. I to nie jest tak, że ja mam kosmiczne wymagania. Nie chciałabym milionera...wolałabym kogoś o podobnym statusie finansowym żeby czuć się swobodnie. Nie rozglądałam się nigdy za super-przystojniakami - wolałabym kogoś z mojej ligi. Chciałabym po prostu kogoś kto będzie dla mnie atrakcyjny, kto będzie dla mnie dobry i z kim mogłabym spędzać miło czas...na różne sposoby :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2017 czyli jednak ktos do ciebie podbija tylko ty jestes wybredna, albo jak byly to jednonocne znajomosci to czekaj z seksem dluzej niz 1 randka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2017 Autorko, nadal nikogo nie znalazłaś ? A nie próbowałaś z kimś pisać ? Dziś dużo znajomości tak właśnie się zaczyna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meluzyna1 0 Napisano Listopad 4, 2017 Te incydenty o których pisałam - te krótkie znajomości, to jeszcze w czasach studenckich. I naprawdę nic się wtedy nie wydarzyło, kończyło się tak szybko jak się zaczynało :) Nie, nikogo nie znalazłam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2017 bierz remixa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meluzyna1 0 Napisano Listopad 4, 2017 uciekł i już się nie pokazuje tutaj :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2017 mowisz ze z Twojej ligi tzn ile od 1 do 10 ? a fajna jestes zyciowo? mila /zrzedliwa pouczajaca / wyrozumiala moze problem w osobowosci? jak spedzasz weekendy, idz gdzies to kogos poznasz, ktos cie zaczepi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach