Gość gość Napisano Listopad 7, 2017 a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 7, 2017 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 7, 2017 l Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 7, 2017 ,likj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 8, 2017 meluzyna i co zgadalas sie z kims z forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meluzyna1 0 Napisano Listopad 8, 2017 Nie, nie rozmawiałam z nikim. Z jednej strony chciałabym kogoś poznać, z drugiej jednak nie chcę niczego wymuszać, nie chcę robić niczego na siłę.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość REMIX 31 Napisano Listopad 8, 2017 HEJ meluzynyna to ja, jesteś na forum? bo ktoś się tu podszywa pod mój nick... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość REMIX 31 Napisano Listopad 8, 2017 nie rozumiem jak ktoś może używać mojego nicku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość REMIX 31 Napisano Listopad 8, 2017 meluzyna??? :-( odpisz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meluzyna1 0 Napisano Listopad 8, 2017 jestem, wyszłam na chwilę do kuchni po herbatę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 8, 2017 no nareście :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 8, 2017 ja ma 40 lat i jestem sam zeby jakach 20 chiała by mnie ale pisze do mnie same 50 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość REMIX 31 Napisano Listopad 8, 2017 a z jakiego miasta jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość REMIX 31 Napisano Listopad 8, 2017 meluzyna? :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meluzyna1 0 Napisano Listopad 8, 2017 generalnie wschód, tyle mogę powiedzieć publicznie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 8, 2017 ile masz lat? I czego oczekujesz od faceta? malzenstwa, dzieci, czy wolnego zwiazku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meluzyna1 0 Napisano Listopad 8, 2017 mam mniej niż 30 lat, nie wiem od czego mam zaczac jeżeli chodzi o moje oczekiwania... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 8, 2017 tzn? 21 czy 29? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meluzyna1 0 Napisano Listopad 8, 2017 26 dokładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 8, 2017 tzn wiesz jakie masz oczekiwania, cze jestes otwarta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość REMIX 31 Napisano Listopad 8, 2017 ja mam 28 :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość REMIX 31 Napisano Listopad 8, 2017 ja jestem z śląska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość REMIX 31 Napisano Listopad 8, 2017 jaki typ faceta tobie się podoba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meluzyna1 0 Napisano Listopad 8, 2017 dużo pytań się pojawia :) pytanie o typ faceta dotyczy wyglądu czy charakteru? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość REMIX 31 Napisano Listopad 8, 2017 tego i tego :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość REMIX 31 Napisano Listopad 8, 2017 idę spać, dobranoc, będziesz jutro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meluzyna1 0 Napisano Listopad 8, 2017 Przepraszam, wypadła mi pilna rzecz do zrobienia na jutro. Postaram się tutaj jutro zajrzeć, dobrej nocy wszystkim! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 9, 2017 tak jak o wyglad tak o charakter Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 9, 2017 ile masz cm/kg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 9, 2017 Meluzyna, jak jesteś ze wschodu to ja się chętnie z Tobą umówię, bez zbędnych pytań. Gdzie mieszkasz, jak daleko od Lublina? Do 100km mogę sobie zrobić przejażdzkę. Zainteresowana? Krótka piłka. Tak / Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach