Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2017 12:36 - ,,posuwać,, mozna k****, dmuchaną lalkę z sexshopu itp... ze mna mozna uprawiac seks tyle że po mojemu, albo wypad :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2017 Nie wyzywam Cię od żadnych dziewic Meluzyna. Zresztą lepiej być dziewicą niż uprawiać seks z byłe kim tylko dlatego że tak trzeba. W każdym razie jak robiłaś loda no to rozumie że możesz być na tak. O to mi chodzi że to nie wszystkim pasuje jak tobie pasuje to ok. Bo coinnego teoretyzować co innego robić loda na prawde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2017 Ha ha ha, lala używa słowa kootas, a oburzona na cipkę, co za hipokryzja. Już nie mówiąc o hipokryzji "licznika" waginy i ust i wartościowania tego. Kobieto, jesteś smutną kłodą, która sili się na "mądrości" a wychodzi na kretynkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meluzyna1 0 Napisano Czerwiec 28, 2017 To nie jest moj wpis z tym wyzywaniem sie od dziewic...ktoś chcial mi zrobic śmieszny zart...chyba :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2017 OK to wypowiedz się teraz z niebieskiego nicka bo nie wiem które słowa są Twoje. Zrobił się bałagan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meluzyna1 0 Napisano Czerwiec 28, 2017 Wszystkie oprocz tego z Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2017 Aha Czyli jeteś dziewicą? Widzisz.... ja też miałam inne spojrzenie na seks będąc dziewicą i sądziłam że po prostu albo się kogoś akceptuje albo nie. Ale moje wyobrażenie o penisie w ustach nijak miało się do stanu faktycznego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2017 12:45 użyłam słowa k***s nie dlatego, że jestem hipokrytka, Po prostu widze, ze mam do czynienia z prostakiem i znizyłam się do twojego poziomu, zebyś zrozumiał o czym mowię. Ale ty , jak widze, dalej nie kumasz a ja już nizej zejść nie potrafie, toteż sie nie dogadamy :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2017 12:45 i jeszcze zwyczajnie bawi mnie to, jak się spinasz :-) wyobrazam sobie jak ci zyła wychodzi na czoło :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Meluzyna1 0 Napisano Czerwiec 28, 2017 Nie mówiłam czy jestem dziewica czy nią nie jestem. To moja sprawa, nie wszystkim będę się z Wami dzielić :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2017 no tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2017 dziś goopia wredna baba uzylas slowa k''s zanim ktos tam uzyl c;;a i tyle ty nigdy nei mialas zadnej klasy tylko co najwyzej jakies zaburzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2017 1:21 twój wpis też nie świadczy ani o klasie, ani o inteligencji. A że jesteś burak, zauważyłam, zanim użyłeś słowa ,,cipka :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2017 no i z głowy :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2017 NIBY : Od zawsze byłam sama, coś jest nie tak Nie mówiłam czy jestem dziewica czy nią nie jestem. To moja sprawa, nie wszystkim będę się z Wami dzielić c Ale w prakctyce zawsze ktoś na seks się znalazł :D Oj baby baby coraz to młodsze coraz to głupsze. Widocznie widać, że nie masz żadnych zasad na pierwszy rzut oka. Jeśli ktoś szuka małżeństwa to wie, że takie swobodne życie seksulne jest na 99% gwarantem rozwalenia się małżeństwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2017 A co ze swobodnym zyciem mężczyzny i czy ,,widocznie widać na pierwszy rzut oka,, ze na ile % bedzie, a na ile nie bedzie gwarantem udanego małżeństwa? Matko i córko... co za geniusze dzis nawiedzaja ten topik...Ja stąd chyba spadam, bo zaczynam sie bac :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2017 12:45 użyłam słowa k***s nie dlatego, że jestem hipokrytka, Po prostu widze, ze mam do czynienia z prostakiem i znizyłam się do twojego poziomu, zebyś zrozumiał o czym mowię. Ale ty , jak widze, dalej nie kumasz a ja już nizej zejść nie potrafie, toteż sie nie dogadamy usmiech.gif x Ha ha ha ale daremna laska, żal.pl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2017 ,,daremna laska,, to dla ciebie niespełniona nadzieja na loda, którego żadna kobieta jeszcze ci nie zrobila, ani nie zrobi :-) Kombinuj dalej, nie jesteś w stanie mnie shejtować :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2017 dziś dokladnie,kto nikt normalny takiej nie chce, Kazdy ma jakis rozum oszczedzi wlasnemu dziecku wytargiwanie się przez dziure w której było już pół miasta :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Taodtrzexiejrandki Napisano Czerwiec 28, 2017 Meluzyna, ok, dlatego napisalam że dla rozkoszy kogoś kogo się kocha, można się czasami przemóc. Ale niestety nawet najglebsze uczucie nie sprawi, że coś brzydko pachnącego, o ohydnym smaku, zmieni sie w truskawki i maliny. Nic co ludzkie nie jest nam obce, ale nie wszystko co ludzkie jest przyjemne. Pozwól że ominę skrajne przykłady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Taodtrzexiejrandki Napisano Czerwiec 28, 2017 I mówię to jako osoba która uprawiała seks oralny. Zaproponowalam partnerowi, aby sam spróbował jak to jego smakuje. Zrobil to. Zrozumial. Odtąd mniej naciskal na oral. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Taodtrzexiejrandki Napisano Czerwiec 28, 2017 A dla panów tutaj naprawdę mogę być zimną rybą, kłodą i generalnie najgorszą kobietą w łóżku, tylko że... Mi to nic nie ujmuje. A to co myślę, zachowam juz dla siebie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2017 14:35 ty to pewnie jeszcze żadnej dziury w życiu nie wytargałeś i stąd twój jad i ból doopy.. i nadgarstków od ciąglęgo trzepańska :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Taodtrzexiejrandki Napisano Czerwiec 28, 2017 Ja w ogóle mam wrażenie że tu sie wypowiadają nastolatki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2017 Jak was czytam, to dopiero doceniam swoją kobietę, choć myślę, że jesteście jednak jakąś dziwaczną, karykaturalną kobiecą mniejszością. Z moją kobietą w łóżku jest ogień, naprawdę współczuję waszym obecnym lub potencjalnym partnerom. Czeka ich frustracja i zgorzknienie, choć nie życzę nikomu, by się z którąś z was w ogóle związał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2017 15:15 a jak oceniasz poziom piszących tu facetów, bo w tej kwestii sie nie wypowiedziałeś? Wczytaj się dokładnie - kto komu pierwszy zaczyna ubliżać? Czemu kobieta ma potulnie znosić chamstwo mężczyzn czy to w necie, czy w realu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2017 Nie odnosiłem się do poziomu dyskusji, tylko do podejścia kobiet tutaj do seksu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Taodtrzeciejrandki Napisano Czerwiec 28, 2017 Ale z ciebie ogier ognisty i odlotowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Taodtrzexiejrandki Napisano Czerwiec 28, 2017 A co z nim nie tak, z tym naszym podejściem? Mozesz przybliżyć? Konkretnie i na,argumenty a nie epitety? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2017 A co wg ciebie nie tak z kobietą, która nie lubi seksu oralnego, albo z kobietą która miała kilku partnerów? Czy my w jakimś zacofaniu żyjemy??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach