Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuje psychologa

Polecane posty

Gość gość

Dziś to do mnie dotarło bo jest zle i to bardzo

Gość gość
Co sie dzieje?

Gość gość
Mam głęboką traume i epresje, uraz, samoocone poniżej 0,nerwice nawyków, myśli samobójcze

Gość gość
To raczej psychiatra potrzebny jest

Gość gość
masz leki czymś spowodowane ty pewnie wiesz czym więc tylko pozbądź się tego leku i wszystko będzie dobrze bo lek nie istnieje w rzeczywistości tylko w ludzkiej psychice wiec jak można się zmartwiac czym co istnieje tylko w ludzkiej psychice a w rzeczywistości tego nie ma to tak jakbym się bała elfów albo kosmitow

Gość gość
Jeśłi jesteś w takim stanie to koniecznie do psychiatry , dostaniesz na początek leki i skierowanie do psychologa . Uwierz mi da się z tego całkowicie wyjść , wazne jest by poddać się jak najszybciej terapii . Nie wiem czy Cię stać w tej chwili bo dobrze by było wybrać się prywatnie do lekarza. Terapia nie jest krótka , czasami trwa nawet rok ale uwierz że pomaga. Nie zastanawiaj się więc dłuzej tylko już dziś umów sie na wizytę do psychiatry , im wcześniej zaczniesz , tym lepiej dla ciebie. Jeśli nie masz kasy na prywatne leczenie , poszukaj na nfz .Nie wiem w jakim jesteś wieku i w jakiej sytuacji , bo można też uzyskać bezpłatną pomoc przy mops jeśli jest się w trudnej sytuacji.

Gość gość
Nie chce lykac psychotropów

Gość gość
Autorko , psychotropy są niezbędne by wyrwać Cię z tego zaklętego kręgu.Jeśli masz myśli samobójcze niewykluczone że targniesz się na swoje życie jeśli w porę nie otrzymasz wsparcia psychicznego. Powiem /ci z własnego doświadczenia że też kiedyś miałam ze sobą problemy i skorzystałam z pomocy psychoterapeuty i psychiatry. Leki wycisza Twoje destrukcyjne myśli i poczujesz się lepiej . Jednocześnie podejmiesz terapię u psychologa i gdy poczujesz się silniejsza odstawisz leki , dalej prowadząc terapię .

Gość gość
Tu go nie znajdziesz.

Gość gość
16.16 Ja p*****le,myślenie to dla ciebie zabójstwo? A o kim mowa w temacie?

Gość gość
ok sorry już o nic nie zapytam , myślałam że potrzebujesz wsparcia , pomocy a ty się tak do mnie odnosisz ...

Gość MonikaPytel
Jeśli potrzebujesz psychologa to polecam ci skontaktować się z panią Jolantą Szczepaniak ;) Świetna specjalistka ;) Chodziłam do niej na terapię ;) Bardzo mi pomogła!!

Gość ennea
Ja z moim problemem zwróciłam się do Psychologgii na Chmielnej. Mają tam wielu specjalistów. Pomogli mi. To ważne, bo sama byłam bezradna i całkowicie zrezygnowana. Dziś już postrzegam życia i świat w nieco jaśniejszych barwach. Nie załamuję się każdym niepowodzeniem i staram się brać z życia to, co najlepsze.