Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapaleniem pęcherza w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Cześć! Od około tygodnia mam problem z pęcherzem. Od gin dowiedziałam się żeby brać urofuraginum. Niestety w czwartek w nocy złapał mnie taki ból pęcherza, czestomocz oraz ból prawej nerki że nie mogłam się ruszyć i mąż zawiózł mnie na pogotowie. Dostałam antybiotyk Duomox 3x1 na dobę. Dzisiaj zauWażyłam podczas podcierania krew. Czy to jest normalny obiad? I czy podczas brania antybiotyku powinnam się tym martwić ?

Gość gość
Robiłaś posiew moczu? co na to twój gin ? A zamiast pogotowia pojechałabym na IP do szpitala ginekologicznego. Jak miałam zap.nerki w ciąży to byłam tydzień w szpitalu bo miałam bakterie,wysokie crp i wysokie leukocyty w krwi. Też miałam antybiotyk ale dozylnie

Gość gość
Nie konsultowałam się teraz z moja lekarka ale byłam wczoraj u rodzinnej dała mi skierowanie ale na ogólne badanie moczu i usg nerek niestety dopiero na 5 maja termin. Powiedziała że antybiotyk powinien załatwić sprawę. A pojechałam na opiekę nocną i świąteczna właśnie na szpital gdzie jest izba przyjęć ginekologiczna również. Niestety lekarz nie zatrzymał mnie na obserwacji nie zlecił żadnych badań tylko poklepał mnie po nerkach co o dziwo mnie nie bolało i przepisał antybiotyk, paracetamol przeciwbolowo i do widzenia