Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolega?Przyjaciel?Chłopak?

Polecane posty

Gość gość

Poznałam ostatnio całkiem fajnego chłopaka a przynajmniej tak mi się wydawało .Spotkaliśmy się raz jak do tej pory.Na samym początku po spotkaniu było fajne w sensie było widać ,że był zainteresowany,pisał do mnie ,kontaktował bardzo często rozmawialiśmy ...Często mówił o tym ,że jest trochę nieśmiały i wgl ale ja tego nie widziałam bo był dość wygadany..Wracając do tematu po tym pierwszym spotkaniu zaproponował kolejne ale ja nie mogłam i tak jakoś do tej pory nie ponosił propozycji.Pytalam jakie ma zamiaru wobec mnie mówił ,że bardzo mu się podobam ,zaczyna się zakochać..Ja jednak zaproponowalam mu przyjaźń ponieważ nie wiem czy jestem teraz gotowa na związek o powiedziałam o tym ,że dla mnie tylko przyjaźń wchodzi w grę ...Fakt faktem ja też już byłam nim zauroczona coraz bardziej a jednak i tak zostawiłam przy przyjaźni ....Teraz nie mamy ze sobą kontaktu od miesiąca ,przestał pisać ...Co to znaczy ?Czy On już całkowicie stracił zainteresowanie ,czy któraś z was miała taki przypadek?

Gość gość
jesteś durne babsko i głupio pytasz, szukasz przyjaźni z facetem, chyba cię p****ało, facetowi stoi pała i nie potrzebuje nawiedzonych przyjaciółek

Gość gość
czy on potrafi być "niewidoczny" ? :P

Gość gość
Widac sama nie wiesz czego chcesz. Wolisz przyjazn I oczekujesz ze on Ciagle bedzie pisal, staral sie, walczyl o Ciebie czy o co chodzi? Chcesz miec go ,,w rezerwie, na pozniej"? Pewnie juz sie spotyka z Inna, bardziej zdecydowana dziewczyna.