Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W pewnej chwili usłyszałam słowa: "Żyj dla mnie"

Polecane posty

Gość gość

Byłam w kościele, trochę zdenerwowana pewną sprawą, ale w sercu miałam skruchę i podczas Przeistoczenia słyszałam słowa: "....dziś dotykam cię...żyj dla mnie!". Macie świadectwo prawdziwości Przeistoczenia

Gość gość
A to dotknięcie Boże polegało na tym: że w tym dniu doświadczyłam wielkiego cierpienia, które pomogło mi miłosiernie spojrzeć na świat...

Gość gość
Idz opowiedz to komus takiemu jak sama jestes. Bo nieumiejetnie i nieudolnie to mozesz zrazic do wiary.

Gość gość
co to znaczy "nieumiejętnie, nieudolnie"? przez cierpienie człowiek oczyszcza się...Bóg cierpiał, a ludzie nie mogą?

Gość gość
Naucz sie czytac ze zrozumieniem, mialam na mysli, ze wrzucasz taki temat z jakims haslem napisz,ze to Twoje swiadectwo od a do z zeby to mialo rece i nogi. Z reszta nieistotne.

Gość gość
W trudnych doświadczeniach, a takie każdy ma, jest zawsze rzeźba samego siebie, jeśli człowiek coś przeżyje, lepiej rozumie, to, co złego robi. Bóg przemawia w doświadczeniach życia. Pewna osoba kiedyś pożaliła się Bogu "nikt ze mną nie chce tak naprawdę rozmawiać mów do mnie chociaż Ty Boże."I Bóg mówi nieustannie, właśnie w naszej codzienności, poprzez osoby, doświadczenia, przeżycia...

Gość gość
11:52 w swojej pysze czepiasz się tej osoby bezzasadnie, zupełnie bezzasadnie...kto przez ciebie przemawia?

Gość gość
hahahaha nawiedzona

Gość gość
11:59 brawo o tym napisalam wyzej robi to nieudolnie a moze faltycznie nawiedzona :-D. Posmiejmy sie razem xD

Gość gość
Nikt normalny z tobą wariatko (jednej w dwóch osobach) nie będzie się śmiał!!!