Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ta promocja w Rossmanie jest oszukana

Polecane posty

Gość gość

czy wcześniej podnoszą ceny produktów tak, że po obniżce wcale nie wyjdzie tak tanio ?

Gość gość
w tym roku nie. własnie wrocilam z rossmanna

Ktoś pisał, ze wcześniej pomadki z Lovely te w stylu Kylie Jenner kosztowały 19,90 a teraz w czasie promocji już około 25 zl. Ja sama zauważyłam, ze tusz z Lovely ten żółty kosztował kiedyś 8,99 czy 9,50 a teraz już 10,99. Może podwyzszyli już dawno tylko ze nie zauważyłam

Gość gość
U mnie promocja jest do bani, bo trzeba się zarejestrowac i pobrać mobilną aplikacje, tylko po to że przy zakupie 3 różnych kosmetyków, będzie rabat 55%. Osoby bez zarejestrowanej aplikacji nic nie dostaną.

Ale dla wszystkich jest -49 % nawet bez aplikacji! Serio az tak zależy wam na tych 6% ? :o

Gość gość
Studzia dziś Ale dla wszystkich jest -49 % nawet bez aplikacji! Serio az tak zależy wam na tych 6% ? pechowiec.gif x Ale u mnie w rossmanie tego 49% nie ma! Jest tylko na aplikacje, to się u mnie ludzie wkurzają, a nie o 6% różnicy.

I co to znaczy "u mnie jest do bani" ? W całym kraju obowiązuje tą sama promocja.

Gość gość
13:12 u mnie też nie ma żadnej 49% promocji

Gość gość
Ja mam w mieście 4 sklepy rossmana i najlepsze jest to, że w każdym jest inna cena na ten sam kosmetyk. Babka nawet pytała sprzedawczyni czemu tak jest, a ta, że nawet nie wie, że ceny się różnią. Ale to prawda, a ja też myślałam że jako sieciówka, ceny muszą być takie same.

Jakieś przykłady ? Przecież na stronie rossmana można zobaczyć wszystkie produkty i ich ceny

Gość gość
Dokladnie, bez pobrania aplikacji nie ma promocji.

Gość gość
Chorzów.

Gość gość
rossmanny różnią się asortymentem i różnią się cenami... sklepy które mają w towarzystwie hebe i podobne musza konkurować dlatego ich ceny są niższe. a promocja 49 i 55 obowiązuje wszędzie tak samo, w każdym sklepie...

Gość Kingelke
Ceny produktów zmieniają się co jakiś czas (częściej drożeją). Nie ma to związku z promocją na kolorówkę. Zauważcie, że inne produkty też drożeją.