Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomóżcie proszeee

Polecane posty

Gość gość

3 kwietnia mialam miesiaczke,trwala 5 dni. Cykle mam nieregularne, 25-28. 17 kwietnia, odbylam 4 stosunki z wytryskiem w srodku. Obecnie, kuje mnie cos z prawej strony, pobolewa podbrzusze. Chcialam sprawdzic co dzieje sie tam w srodku, wlozylam palec, strasznie tam cieplo, wyciagajac palca, znajdował sie tam biały kremowy lepki sluz. Czy to ciaza? Innych objawow brak. Mam kalendarzyk i pokazuje mi 7dni do okresu.Pozdrawiam.

Gość gość
Tak to ciąża.. poczekaj 7 dni zrob test!

Gość gość
Pewnie trafiłaś w samo zapłodnienie! Skoro jeszcze tyle czasu masz do miesiączki! Lepiej żebyś jednak nie była w ciąży. Najpierw poczytaj, dokształc się, porozmawiaj z lekarzem.

Gość gość
Nie koniecznie ciaza moze byc tez to oznaka dni nieplodnych i ze jestes przed okresem.

Gość gość
Nieregularne cykle to są jak jeden ma 25 a drugi 35, czy więcej nawet, a nie różnice 2-3dniowe. Zrób za tydzień test i tyle. Ale na wszelki wypadek nie pij teraz alkoholu etc.

Gość gość
a moge zrobic test wczesniej ? ...

Gość gość
A rób jak masz ochotę, tylko test będzie niewiarygodny. implantacja następuje po ok. tygodniu od zapłodnienia. A zanim jajko się nie zagnieździ to hormon wykrywany przez test nie będzie wydzielany. Więc najszybciej ok. 24-25 zacznie się wydzielać hormon - ale testy mają swoją czułość. Więc akurat data przypadnięcia miesiączki jest w sam raz

Gość gość
Możesz możesz, bo kto Ci zabroni? Tylko w terminie miesiączki go powtórzysz i tyle aby mieć pewność bo wcześniej może być niewiarygodny/

Gość gość
24-25 dc ?? Czy kwietnia...

Gość gość
hmm...własnie taki ciągnący śluz świadczy o dniach płodnych. w jaki sposób je wyznaczasz? jesteś pewna, że owulacja Ci się nie przesunęła?

Gość gość
Jest za wcześnie na wszelkie dywagacje. Przecież minął zaledwie tydzień, a ty chciałabyś już widzieć oznaki ciąży. Na tym etapie to tylko mikroskop... :-)

Gość gość
Ważne by przy każdym badaniu ginekologicznym cipki i wspierał porody bo mam prawo do obecność partnera. Intymność to ja i mąż a nie obcy facet ginekolog! !! Możesz być w ciąży ale póki co nie biega po ginekologach!!

Gość gość
gość 2017.05.03 hmm...własnie taki ciągnący śluz świadczy o dniach płodnych. w jaki sposób je wyznaczasz? jesteś pewna, że owulacja Ci się nie przesunęła? dostałam w końcu okres. Niestety nie jestem pewna co do owulacji...

Gość gość
to zacznij ją sobie wyznaczać...poznasz dzięki temu lepiej swój organizm, szybciej będziesz mogła wychwycić różne anomalie. jeśli będziesz mieć z tym kłopot to kup sobie jakiś tester. Podobno bardzo dobre są te na ślinę.