Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Autystyczny

Niepewność

Polecane posty

Gość Autystyczny

Czesc, nigdy wczesniej nie pisałem na tego typu forach niczego, ale kiedys musi byc ten pierwszy raz. Lat mam 18, poznałem miesiac temu pewna dziewczynę- młodszą o rok i od razu cos zaiskrzyło. Zakochalem sie w niej, zreszta ona we mnie rownież, ale mam pewna wątpliwość. Dla mnie związek powinien opierać sie przede wszystkim na zaufaniu, nie mam przed nia zadnych tajemnic. Moze to głupie, ale dałem jej swoje hasło do Facebooka, jej do tego nie zmuszalem, ale rownież mi dała. Doskonale wiem, ze kazdy powinien miec chociaż odrobine prywatności, ale raz juz mnie przykrość spotkała- poprzednia dziewczyna flirtowala sobie z innym. Dlatego jestem dosc przezorny. Dnia dzisiejszego chciałem sprawdzić jedna rzecz na jej profilu, ale hasło zostało zmienione. Głupio mi o to spytać, bo wyszlo by, ze przegladam jej konto i prywatne rozmowy, czego oczywiscie nie robie. Powinienem z nia o tym porozmawiać?

Gość gość
lepiej sprawdz czy sie nie pomyliles z wpisywaniem :D

Gość Autystyczny
Niestety nie :(

Gość gość
To zapytaj ją czemu zmieniła hasło skoro ci ufa?>?

Gość gość
ona kręci a ty tego nie widzisz...zmień hasło ty też i raz dwa sprawa pójdzie do przodu...

Gość Autystyczny
Wlasnie nie wiem jak się do tego zabrać, bo jezeli okaże sie, ze nic nie ma na rzeczy, to wyjdzie na to, ze przegladam jej konto. Jakis pomysł, zeby zapytac jakos tak dyskretnie, delikatnie?

Gość gość
po to dała ci hasło. zapytaj, ze z ciekawosci chciales zobaczyc i tylee. jesli sie wkurzy to nie jest ciebie warta