Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona Anna

Czy sa tu osoby po 40, 50, 60

Polecane posty

Gość gość
Mam 46 lat i wiem jedno, muszę rozstać się z żoną. Mamy skrajnie różne charaktery i zainteresowania. Bomba tyka i nie ma potrzeby żeby wybuchła. Przepisałem na nią wszystko ja dam sobie radę.

Gość gośćbianka
Tak, po latach zaczynają wychodzić różnice wcześniej nie mające większego znaczenia. Chyba mądrzejemy?;)

Gość gośćlaura
To znowu ja i na dodatek jestem w ciazy,zdrowa i malenstwo zdrowe,chc mam43lata nie zaluje,los nam daje cos czego sie nie spodziewamy,zycze wam powodzenia i takiego szczescia jakie ja mam

Gość ona Anna
Gratulacje Lauro. U mnie trochę ruchu w pracy, problemy ze zdrowiem mamy (martwię się, choć nie mam z nią dobryhc stosunków), ale cieszę się, że topik żyje... i chciałabym czytać więcej takich postów jak Twój, Soli i gość 2017.05.05 ;)

Gość gość
Jeśli chcecie uzyskac konkretne odpowiedzi na swoje problemy, wątpliwości, napiszcie do mojej wróżki Sofii, jest naprawdę świetna i bardzo mi pomogla. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Ja mam 40 lat i brakuje mi ... czasu na porysowanie sobie. Tu jest taka moja próbka: https://youtu.be/7jkPmndTlpQ Proza dnia codziennego doprowadza do tego że robię to co muszę a nie to co chciałbym.

Gość gość
Najwazniejsze jak sie ma jakas ciotke. :-)