Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żonaty z rodziną

Dlaczego kobiety nie chcą się przyjaźnić z żonatym facetem

Polecane posty

Gość żonaty z rodziną

który ma rodzine? Nie interesuje mnie seks z nimi, a one widze mają problem być tylko przyjaciółkami. Czy kobiety nie potrafią być tylko kumpelami? Wszystko u nich musi zamieniać się w związek? Trudne to do zrozumienia.

Gość gość
oj ja bym chciała być przyjaciółka mojego tomcia oj oj bardzo

Gość gość
nie wyobrazam sobie przyjazni z zonatym facetem. przyjazn u mnie zawsze odbywa sie z facetem ktory mi sie podoba no to chwile pozniej go pozadam, a to grzaski grunt w tym przypadku

Jeśli chcesz się tylko przyjaźnić to żona nie powinna w takiej przyjaźni przeszkadzać a znając życie o twoich ''przyjaciółkach '' nie miałaby zielonego przyjęcia. Mylę się?

Gość gość
Bo zaraz szanowne małżonki mają problem

Gość gość
Bo zaraz je zaczniesz ciągnąć do łóżka.

Gość kobiety to egoistki
bo baby to zazdrosne i egoistyczne koorfy, myślą że każdy facet tylko chce roohać, i chcą go tylko dla siebie. Nie widze nic złeg np. iść z koleżanką jako żonaty facet do kina czy na kawe, na zakupy itp. niestety zazdrosne żony uważają że zaraz musi być seks i nie rozumieją że to jest tylko przyjaźń jak np. z kumplem, tylko że z kobietą. Niby takie równouprawnienie i całe halo z tym a w dalszym ciągu jest podział płci i to kobiety w większości są temu winne.

Gość gość
gość wczoraj Bo zaraz je zaczniesz ciągnąć do łóżka. Zgłoś tak, bo człowiek myśli tylko o roohaniu, puknij się w łeb, wiesz co to przyjaźń platoniczna?

Gość gość
"Dlaczego kobiety nie chcą się przyjaźnić z żonatym facetem" Bo ma zonę? :classic_cool:

Gość gość
Chyba jest odwrotnie. Jak byłem kawalerem to średnie zainteresowanie. Odkąd jestem żonaty zawsze jakaś kręci się blisko, chętne do wszystkiego.

Gość gość
Nie chcą kraść czasu, który należy się twojej małżonce bucu.

Gość gość
Ta jasne.

Gość gość
10:15 ma racje

Gość gość
Zawsze można przymknąć oko na fakt istnienia kochanek, wiszących na fiutach żonatych w każdej możliwej chwili.

Gość gość
"Zawsze można przymknąć oko na fakt istnienia kochanek, wiszących na fiutach żonatych w każdej możliwej chwili. " :D:D:D dobre :D

Gość gość
"kochanki wiszące na fiutach żonatych" ten tekst wymiata :D

Gość gość
proste nie chcą mieć problemów z ich żonami a przyjaźni damsko_męskiej nie ma.

Gość gość
szukasz kochanki pod przykrywka przyjaciolki? żałosne :p

Gość gość
Żeby być kochanką muszą zgrywać wcześniej przyjaciółkę.

Gość gość
gość dziś "Dlaczego kobiety nie chcą się przyjaźnić z żonatym facetem" Bo ma zonę? cool.gif Zgłoś Czyli mieć żone to jak być trędowatym odludkiem, przynajmniej już wiadomo.

Gość lotos montenegro
gość dziś proste nie chcą mieć problemów z ich żonami a przyjaźni damsko_męskiej nie ma. >>> nie ma bo baby to egoistyczne suki, same nie zjedzą ale innej nie dadzą, wszystko tylko dla niech, co za kur/wy

Gość gość
gość dziś Nie chcą kraść czasu, który należy się twojej małżonce bucu. Zgłoś a może małżonka nadaje się tylko na żone a nie na kumpele do pogadania i wyjścia gdzieś, to co wtedy ma zrobić facet? zabić się? bez jaj

Gość gość
gość dziś szukasz kochanki pod przykrywka przyjaciolki? żałosne jezyk.gif Zgłoś żałosne to są baby które egoistycznie myślą tylko o roohaniu a nie wiedzą co to przyjaźń, tępe suki

Gość gość
ściemniasz, niemożliwe żeby taki mądry, miły i pewnie przystojny facet wybrał sobie na żonę kobietę z którą nie ma o czym rozmawiac

Gość tylko misjonarka
gość dziś z księżyca spadłaś? takich związków jest MILIONY

Gość gość
moja noga nigdy nie stanęła na księżycu

Gość gość
gość dziś gość dziś Nie chcą kraść czasu, który należy się twojej małżonce bucu. Zgłoś a może małżonka nadaje się tylko na żone a nie na kumpele do pogadania i wyjścia gdzieś, to co wtedy ma zrobić facet? zabić się? bez jaj x x to przykre ze facec***akuja sie w takie :malzenstwa: pewnie z wygody, bo mamusia juz im nie chce prac i gotowac, z braku seksu.. bo ile mozna z wlasna graba i moze tez dlatego, ze okazaly sie jednymi ktore ich chcialy na stale..

Gość gość
Ilu facetów chciałoby mieć chociaż dziewczynę. A co dopiero żonę z którą można codziennie spać, spędzać razem czas itp