Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to może być ciąża?

Polecane posty

Gość gość

Dwa miesiące temu odbył sie u mnie pierwszy stosunek seksualny, było to tak,że rano miałam jeszcze troche oznaki miesiączki,i potem niby nie było,mój partner lekko włozył penisa do pochwy,ale szybko go wyjął, na drugi dzień miałam jeszcze okres.Miesiąc temu miała także normalnie miesiączke, tylko krótszą niż zawsze.W tym tym miesiącu okres spoźnia się już 12 dni i zamiast niego jest biała/przezroczysta wydzielina, wspomne też że ostatnio miałam bardzo stresujące tygodnie.Robiłam test ciążowy i wyszedł negatywnie.Ale dalej się boje, że mógł sie pomylić i jutro robie jeszcze raz tylko że z rana.

Gość gość
Raczej nie musisz sie martwic :)

Gość gość
Czyli to wszystko może być ze stresu?

Gość gość
Jasne, ze moze. Sama jak byłam młoda strasznie sie stresowałam i sie opoznial :)

Gość gość
a ten śluz? on mnie strasznie martwi :/

Gość gość
Zalezy. Z tego co mi wiadomo nadprodukcja sluzu może też miec miejsce gdy nabawimy sie jakiejś infekcji i organizm naturalnie sie broni. Zrob dla pewnosci jeszcze jutro test, chociaz przy 12 dniach spoznienia jesli mialoby cos wyjsc to by juz wyszło :)

Gość gość
Czyli infekcja też może mieć tu miejsce? chodz wole już to, ponieważ jestem za młoda i nie gotowa na dziecko, ale bardzo dziękuje

Gość gość
Domyslam sie ze jestes mlodziutka, ale to dobrze, ze myslisz racjonalnie i nie spieszysz sie :) Generalnie 80% infekcji są zabijane już w zarodku zanim sie o nich dowiemy badz zaczniemy czuc dolegliwosci takze nie martw sie tym na zapas. :) Organizm sam sie reguluje.

Gość gość
tak, 16 lat i dlatego chciałabym wykluczyć ciążę, ponieważ nie byłabym dobrą matką a trudno byłoby mi oddać i nie chciałabym po prostu skrzywdzić tego maluszka

Gość gość
Zrobiłam rano test zgodnie z instrukcją i wyszedl negatywnie, mam nadzieję że się nie pomylił i że mogę się cieszyć z tego

Gość gość
No widzisz, mowilam ze nie masz sie czego bac :)