Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cellulit

Polecane posty

Gość gość

Pomocy kobietki. Mam 22 lata, 160cm wzrostu i 55kg wagi. Od zawsze dokuczał mi problem grubych nóg. Ale od pół roku juz nie mogę sobie z tym poradzić. Pilnuje się z jedzeniem mam swoją dietę staram się więcej ruszać a i tak schudłam tylko od pasa w górę że mi żebra widać. W dodatku teraz zauwazyłam początki cellulitu. Co w robocie w takich sprawach. Ja bardzo źle się czuje z tym problemem

Gość gość
Taką masz budowę ciała widać, że górę masz szczupłą a dół pełniejszy. Ćwicząc skup się na rozciąganiu dolnych partii ciała przede wszystkim, bo ćwiczenia typu przysiady owszem, zniwelują tłuszcz, ale pójdzie mocno w mięśnie. Więc rozciąganie (polecam metodę Marii Putkisto), masaże nóg (od dołu do góry) przy wcieraniu balsamu, pij dużo wody.

Gość noka22
Na cellulit w sieci można spotkać wiele balsamów, nie sztuką jest jednak kupić balsam w drogerii. warto pomyśleć nad http://ava-laboratorium.pl/advice/balsam-ujedrniajacy-wybrac-najlepszy/ . Na tym artykule opisane jest jak wybrać najlepszy produkt, w końcu nasza skóra ma być jędrna, nawilżona oraz skóra powinna zostać gładka. warto zastanowić się nad konkretną linią kosmetyków.