Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gkalior

Wrocław halo Wrocław

Polecane posty

Gość gkalior

Pytanie do mieszkańców Wrocławia! Przyjeżdzam na 4 dni do Waszego miasta na majówkę na koncerty. Co jeszcze warto zobaczyć, zwiedzieć, gdzie pójść, co zjeść, gdzie sie pobawić? Będziemy w 8 osób

Gość gość
Haaaahsahahaaa Afrykarium

Gość konstanta
Idźcie do Greco w rynku, super jedzenie. Możecie sobie usiąść w ogródku (jest ocieplany i zadaszony, a słyszałem, że na majówkę pogoda będzie średnia) i podziwiać nasz piękny wrocławski rynek

Gość euforium
Pobawić się, dobrze zjeść i napić jednocześnie - w Setce! Najfajniejszy klimat we Wrocku

Gość ponineur
Moim marzeniem jest mieszkać we Wrocławiu <3 Na szczęście mam tam wielu znajomych. Polecam klasycznie rynek, ostrów tumski, ogród japoński. Z bardziej oryginalnych atrakcji możecie wybrać się na lasertag. Byliśmy ze znajomymi w Zonie 71. Serio dawno się tak nie ubawiliśmy, jak dzieci :D Tysiąc razy lepsze od tradycyjnego paintballa!

PS ja do Wrocławia mam blisko tj 70 km i od dziecka bardzo często aż do dziś tam jeżdżę i jestem i poza tymi kilkoma wymienionymi miejscami jak Ostrów Tumski zoo panorama racławicka ogród japoński, botaniczny rynek nic pięknego tam nie widzę Bo we Wrocławiu są tysiące zaniedbanych obskurnych kamienic z walącym się tynkiem z tysiącami szarych bloków szczurami syfem smrodem Wrocław to chyba najbrzydsze "miasto" sorry wieś w Polsce

Gość gość
kołbuc w*********j; nikt cię tu czubku nie zapraszał

Gość ulman
Oj pamiętam jak spędzałam wieczory, a nawet całe noce w Setce :D Też bardzo polecam, legendarne miejsce