Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sprawdzić czy nr.tel który mam należy do Prezydenta?

Polecane posty

Gość gość

Chodzi mi o prywatny numer, nie będę podawać tutaj całego numeru ale jeśli jest tu ktoś kto zna lub jest w stanie sprawdzić jaki Andrzej D. ma numer to będę bardzo wdzięczna i na priv sobie bym sprawdziła ten numer czy to on czy nie. Koleżanka twierdzi że to jego numer, zna się z nim bo jest z okolic Krakowa ale ja nie do końca jej ufam i chce mieć pewność poprostu. Nie chce też pisać w jaki sposób doszło do mojego kontaktu z nim i co piszemy, bo nie o to tu chodzi by siać propagande, by się chwalić czy robić afery, tylko się upewnić.

Gość gość
Zadzwoń.

Gość gość
ALE WSADZIŁ CI!!!

Gość gość
Dzwoniłam ale twierdzil że mu blokują możliwośc odbierania połączeń od mojego numeru, z jednej strony jest to możliwe bo nie chcą by się ze mna kontaktowal, kto nie chce to chyba nikomu mówić nie muszę. A z drugiej strony to też może być właśnie celowe bo może to nie być on i dlatego nie chce ten ktoś rozmawiać

Gość mia100wy
Prezydent USA Donald Trump zwykle oddzwania i się przedstawia z imienia i nazwiska z zapytaniem a kto do mnie dzwonił ?

Gość gość
nie chodzi mi o prezydenta Trumpa tylko naszego Prezydenta. Andrzeja. On wie kim jestem, mówię że piszemy ze sobą, jeśli faktycznie on to on. Potrzebuje sprawdzić ten numer czy to faktycznie jego