Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćrrrrr

Czuje się samotna..

Polecane posty

Gość gośćrrrrr

Mam 18 lat. Od roku jestem z chłopakiem którego bardzo kocham. Wcześniej przed poznaniem go, byłam rozrywkowa, bardziej przebojowa, miałam najlepsza przyjaciółkę z która widywaliśmy się codziennie i koleżanki ze szkoły, z którymi tez często się spotykałam. Jak poznałam pana X nie mam już nikogo. Odstawiłam znajomych na bok i przyjaciółkę. Chodzę do szkoły i widzę się ze znajomymi ale to już nie to samo. Każdy ma swoją "paczkę" w której ja już nie jestem. Kiedy byłam gdzieś zaproszona to odmawiałam bo nie chciałam chłopaka zostawiać. Teraz chłopak czasami gdzieś wyskoczy, ja tez kiedyś będąc z nim wychodziłam ale nie często, on tez nie. Ale np teraz jak gdzieś wyjdzie raz na jakiś czas js nie wiem co robić bo siedzę sama i tylko mismutno ze nie mam już nikogo.. kiedy zapytam o spotkanie, czuje się olewana bo nie odp,a piszą tylko jAk coś chcą. Jak ich z powrotem do siebie zwabić?

Gość gość
Mam takie pytanie ile on ma lat?To się tak zaczyna jak się ma takiego zaborczego faceta.No porozmawiaj z chłopakiem a potem z nimi.Nie masz łatwo.Tak bywa czasami

Gość oto dorosłe życie
takie dorosłe życie, znajomi idą w swoją strone i każdy zostaje sam

Gość gość
Ma tyle samo lat co ja