Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kubafantazja

Fetysz medyczny plus spanking

Polecane posty

Gość Kubafantazja

Hej, mam 22 lata i chętnie spotkam się z kobietą na sesję udawanego badania całego ciała łącznie z laniem. Chodzi głównie o to by wymyslec całą fabułę(mam już kilka scenariuszy) i odegrać taką scenkę. Mam już doświadczenie w takich spotkaniach więc gwarantuje satysfakcję. Całość dogadamy na GG gdzie spersonalizujemy scenariusz tak by spełniły wszystkie twoje fantazje, dla mnie niema tematów tabu. Tak więc zapraszam na GG:54685950.

Gość Kingawaw
A skąd jesteś? Mógłbyś podać e-mail?

Gość Kubafantazja
@kingawaw Z Krakowa ale dopuszczam możliwość spotkania się w innym mieście. Mój e-mail to kubakamilski@interia.pl aczkolwiek preferuje kontakt na gg.

Gość gość
lacznie z laniem?? co masz na mysli??

Gość gość
A na czym konkretnie polega to "badanie" całego ciała? Czy obejmuje tarczycę, badanie łękotki, kanału usznego?

Gość Kubafantazja
Z laniem to znaczy, że przed/w czasie/ po badaniu w zależności od scenariusza kobieta dostaje pasem po tyłku ew po cipce jeśli tak ustaliliśmy. Nieno w granicach zdrowego rozsądku "całego ciała" bez specjalistycznych urządzeń typu usg itp. Chodzi o zbudowanie narracji i odegranie wymyślonych ról. Ale występują takie zabawy jak lewatywa, termometr w pochwie/odbycie.

Gość Dojrzalaanusia
Napisałam do Ciebie,mam nadzieję, że takie badania też Cię interesują ;)

Gość Kubafantazja
Up

Gość gość
Co do medycyny to zawsze przy każdym badaniu ginekologicznym cipki jest mąż i wspierał porody intymność to ja i mąż a nie ginekolog. Często się zdarza nawet ostatnio onkolog , urolog ...Pacjentka była na fotelu. Ginekolog rozpiął rozporek. Molestują i gwalcą pacjentki więc mamy prawo do obecności osoby bliskiej to ją miejmy a nie wstydzicie się partnera potem narzekacie że lekarz zgwałcił! !! Gdy wyprasza osobę bliską lekarz to jest zboczeńcem

Gość gość
Kto chciałby mnie zbadać i dać lanie? Pisać: tolubie27@gmial.com

Hej, mam 22 lata i chętnie spotkam się z kobietą na sesję udawanego badania całego ciała łącznie z laniem. Chodzi głównie o to by wymyslec całą fabułę(mam już kilka scenariuszy) i odegrać taką scenkę. Mam już doświadczenie w takich spotkaniach więc gwarantuje satysfakcję. Całość dogadamy na GG gdzie spersonalizujemy scenariusz tak by spełniły wszystkie twoje fantazje, dla mnie niema tematów tabu. Tak więc zapraszam na GG:54685950.

Napisz 67686331