Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wychodźcie za biedaków, ja już mam za swoje

Polecane posty

Gość gość

Nigdy. Związalam się z facetem - farmaceuta. Zarabia 2700, ja po analityce 1800. Klepiemy biedę. Za to moja koleżanka dentystka wyszła za kardiologa. Mają wille, Porsche, Volvo. Zarabiają może 30 000. Kiedyś kręcił się wokół mnie lekarz, a ja głupia na wygląd patrzyłam.

Gość gość
Wymysl lepsze prowo.

Gość gość
To nie jest prowo. To prawda

Gość gość
A ta znowu z tym kardiologiem! Weź se koło i się yepnij w czoło!,to że jesteś p**********a to wiemy i nie kompromituj się swoją głupota.

Gość gość
Góry, kto Ci takich głupot nagadal, dziecko?

Gość gość
12:22 Toz to prowo i to marne jest.Ktory to juz temat o kolezance,ktora wyszla za bogatego lekarza?I wszystkie na jedno kopyto.Komus strasznie nudzi sie.

Gość gość
Mam zasadę: goło/du/pce won! I dobrze na tym wychodzę. Facet, który nie potrafi zarobić dobrej kasy nie jest dla mnie kandydatem do związku. Takim mówię: precz!

Gość gość
Sama weź się do roboty! Arebeit mach frei! - jak mawia lewactwo i feministki. :-)

Gość gość
Tydzień temu był dokładnie ten sam temat, ale autorka z mężem była po analityce medycznej, a nie tylko jednoxD Jak masz taki ścisk d**y, może spróbuj się przekwalifikować w inny zawód.

Gość gość
Tylko bogaty facet.. nigdy sie nie zeni albo ma rozdzielnosc majatkowa.. to tylko grube babsztyle ze wsi na kafe pisza ze jest inaczej i do tego maz za nimi szaleje a siedza na kafe calymii dniami.. wiekszosc juz sie pokapowala ze lepiej anonimowo... uwazasz ze maz jest biedakiem.. ja mu wspolczuje ale nie zarobkow a partnerki.. ps bogaci maja rozdzielnosx majatkowa i sie nie zenia a nawet jesli... to te kobiety nic 10lat nie robia pracowac nie umieja i zostaja same.. bo maz znajdzie mlodszq.. nawet jak dom podzieli sie na pol i dostana 400tysiecy to predzej xzy pozniej koncza w robocie za grosze nieszczesliwe i toksyczne.. aaa wrocone po rozwodzie sa zabezpieczone na 10milionow zlotych toz to kafeteria zbior nowoczesnych zon milionerow;--)