Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Canaveral

Wiedźmin 3

Polecane posty

Gość Canaveral

Witam, mam problem z misją Wyspa Mgieł. Dopływam do rzeczonej wyspy i właśnie nic. Jedynym błędem jaki sobie uświadamiam było zabicie na początku gry Keiry Metz, jednakże pozyskałam wszystkich innych sojuszników i zadanie mam zaliczone. Będę musiała grać od nowa, czy może czegoś jeszcze nie dopatrzyłam - będę wdzięczna za radę.

Gość gość
No ale dopływasz i co nic, co się dzieje :P musisz plynac za swietlikiem az na ląd i dalej do chatki na wyspie. Zabicie keiry w niczym nie przeszkadza przecież.

Gość gość
Właśnie mam świetlik i nic, animacja się nie włącza, Geralt swietlika nie wypuszcza, tylko bebła, ze musi zebrać drużynę, a to zadanie mam odhaczone na zielono, bo tylko keiry mi brakuje

Gość Canaveral
Właśnie mam świetlik i nic, animacja się nie włącza, Geralt swietlika nie wypuszcza, tylko bebła, ze musi zebrać drużynę, a to zadanie mam odhaczone na zielono, bo tylko keiry mi brakuje

Gość gość
Wpisz sobie na YouTube wiedźmin 3 wyspa mgieł i tam masz pokazane jak przejąć te misję

Gość Canaveral
Dziękuję za pomoc, pływałam ponad dwie godziny w kółko, potem zaatakowały mnie syreny i filmik wskoczył. Dziwne to było, dzięki Wszystkim za pomoc :)