Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do czego jest zdolna posunac sie kobieta...

Polecane posty

Gość gość

...by odbic chlopaka/meza innej? Kobiety piszcie ;)

Gość gość
gardzę osobami które cos takiego mogłyby zrobic

Gość gość
Gardzisz czy nie ale wiele razy tak sie dzieje...

Gość gość
do skrajnej głupoty,chyba,że naprawdę bardziej do siebie pasują

Gość gość
Do wszystkiego!! Latania za facetem,wydzwaniania do jego żony,dawania duupy... piszę ze słyszenia,bo sama nie mam takich przeżyć! To kwestia moralności,sama jestem często zaczepiana przez facetów,latają za mną jak psy...Ale nie mogłabym zniszczyć komuś życia,zatruć je... wierzę,że wszystko wraca w równej swej sile...

Gość gość
Ok.Rozumiemnze nikt nikomu nie chce niszczyc szczescia.Ale powiedzmy ze facet jest z kobieta bo jest a nie ma tam powiedzmy szczescia ale zle tez nie jest.I zaczyna sie interesowac owa kobieta.Opowiada jej o swoich odczuciach wzgledem niej i o tym ze w jego zwiazku nie ma tego czegos.A ow ta kobieta robi tak ze partnerka tego faceta dowiaduje sie o wszystkim co powiedzial.Czemu ma sluzyc takie zachowanie.Kobiety piszcie...

Gość gośćghi8uguop
Ja od żonatych uciekam bo sie szanuje..natomiast znałam takie sytuacje ze dziewczyna latała za facetem,szantażowała go,wysyłała sms do jego żony,chciała wrobic w dziecko nie biorąc pigułek anty..dla mnie żałosne..na szczescie po latach przejrzała na oczy i zrozumiała ze gosc nie odejdzie od żony..dzisiaj jest z kawalerem