Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rzecz miała miejsce pewnego jesiennego wieczora 2014...

Polecane posty

Gość gość

kiedy to w pewnym nadmorskim stutysięcznym mieście umówiłam się z mężczyzną poznanym na portalu randkowym.... przyszedł uroczy blondyn starszy ode mnie. ja mam 28 lat i długie jasne blond włosy. zdecydowaliśmy że pójdziemy na bilard. była bardzo przyjemna atmosfera ,graliśmy i rozmawialiśmy popijając przy tym piwko. z biegiem czasu sytuacja stawała się coraz bardziej intymna. zaczęliśmy głęboko patrzeć sobie w oczy i sama złapałam go za rękę. od klubu w którym się znajdowaliśmy do mnie do domu dzieliło nas tylko około 50 m. zrobiło się późno i koło 1:00 w nocy zdecydowaliśmy się opuścić klub. atmosfera stawała się coraz bardziej gorąca. podczas pożegnania stojąc pod moim blokiem nie mogliśmy już się powstrzymać I zaczęliśmy namiętnie się całować. zaczął padać deszcz więc zaproponowałam aby porozmawiać jeszcze chwilę na mojej klatce schodowej. mieszkańcy bloku już spali i na klatce było bardzo cicho. staliśmy tak sobie na półpiętrze denerwując się co chwilę że automatycznie włączało się światło które działało na ********iszczyło to naszą intymną atmosferę dlatego on zlokalizował w końcu fotokomórkę i zablokował. nastała głucha cisza i pełna ciemność...... zaczęliśmy całować się jak opętani. w pewnym momencie obrócił mnie tyłem do niego, zsunął do połowy moje jeansy i majtki i po niecałych dwóch sekundach poczułam jego długi ciepły język głęboko w swojej pupie..... zakręciło mi się w głowie ale nie potrafiłam wydusić z siebie ani jednego słowa. było mi po prostu bosko.... kompletnie straciłam rachubę czasu ale to nie było w tej chwili najważniejsze. czułam jego gorący oddech przy mojej małej dziurce. język pracował bardzo szybko. nagle przestał ,pochylił mnie mocno do przodu wypinając tyłek. Złapałam się barierek na klatce gdyż byłam bliska omdlenia z podniecenia!!! wchodził we mnie bardzo powoli. oboje czuliśmy wspaniałe kolejne fazy przewijających się analnych walców a rozkosz przyprawiała o zawrót głowy... nagle jego oddech bardzo przyspieszył i już po chwili poczułam w swoim wnętrzu jego ciepły biały eliksir... Właśnie w tym momencie uderzył we mnie grom z jasnego nieba i poczułam przychodzący z ogromną siłą wielki analny orgazm!!!! staliśmy tak jeszcze sobie połączeni parę minut aby po chwili rozejść się do naszych domów i miło wspominać nasze spotkanie......

Gość gość
Phii! i co nie zes/rałaś się po tym analu?:Dpewnie tak, ale zniknął by mit że to takie piękne:D Zdecydowanie bardziej podniecający jest normalny seks w te dziurke przeznaczoną do tego i kropka.

Gość gość
ohydna, wstrętna baba, brak wstydu! i zgnijesz w piekle za zgorszenia!!!