Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aniolnaresorach, Otravida i inne vlogerki powinny wziąć przykład, a hejterzy..

Polecane posty

Gość gość

Hejterzy powinny wyciągnąć wnioski z tego tematu. Jak widać da się. .. a to był tylko jedno pomówienie a nie kilka wątków na forach. Drogie vlogerki. Szczególnie te i tak pokrzywdzone przez los zakladajcie sprawę. Niech ludzie nie myślą że sa bezkarni . Sami zobaczcie. .. http://f.kafeteria.pl/temat/f1/zostalam-posadzona-o-pomowienia-w-sieci-p_6690975

Gość gość
Użytkownik 92 też ostatnio bekał za to, że nasmarował jakiś głupi, prowokacyjny post na kafe. Miał o 6 rano najazd na chatę i zrewidowali mu kompa. Nikt w necie nie jest anonimowy.

Gość gość
Ostatnio widziałam jak anioł na resorach wyjeżdżała w budynku w którym pracuję. Nieładna ona a wymalowana jak pisanka.

Gość gość
No przecież ostatnio była nawet głośna sprawa ze jakiś celebryta zalatwil jakiegoś gimnazjaliste ale w końcu umozyl sprawę bo szkoda mu było żeby jego biedni rodzice bulili tyle kasy.

Gość gość
Vlogerka Aniolnaresorach to rekordzistka Polski w kłamaniu. Gdyby chciała zaczynać jakieś postępowanie sądowe to by dostała rykoszetem w tłusty odwłok. Udawanie, że nie widzi krytyki jest najlepsze w jej przypadku.

Gość gość
Dziewczyny, możecie mi powiedzieć w czym Bu kłamie? Konkretne przykłady. Bo nie siedzę w jej temacie, a mnie to interesuje. :)

Gość gość
W necie jest artykul poświęcony jej tematowi, który napisał jakiś pan chorujacy na tą samą przypadłość co ANR i bodajże należący do jakiegoś stowarzyszenia co kiedys ona. W każdym razie zna ja od dawna i w tym artykule opisał co jest niezgodne z tym co ona mówi. Może ktoś podesle Ci link.