Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LukaszSto

Aplikacja wyliczająca termin okresu i dni płodnych

Polecane posty

Gość LukaszSto

Jestem studentem pierwszego roku politechniki i za namową mojej dziewczyny tematykę swojej aplikacji poświęciłem w stworzeniu "zestawu narzędzi" dla kobiet. Napisałem kalendarz prognozujący okres i dni płodne na bazie podanego terminu ostatniej miesiączki i długości cyklu, oraz kalkulator zapotrzebowania kalorycznego, który oprócz wieku/wagi/wzrostu uwzględnia podejmowany dzienny wysiłek i cel. Ze względu na brak funduszy aplikację udostępniłem na ten moment jedynie na Google Playu(Android), ale jeśli odniesie choć minimalny sukces zamierzam zainwestować w inne platformy oraz przede wszystkim w grafikę, która działa teraz jedynie na podstawowych bryłach. Aplikacja jest w języku angielskim, hiszpańskim i polskim. Najbardziej mi zależy na wyłapaniu błędów w działaniu logicznym aplikacji, ale też w interfejsie(czy np. czcionka nie wylewa się). Aplikację można znaleźć w Google Playu jako "Kobiecy Niezbędnik" https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lukaszstoinski.verengar.womenstoolkit

Gość gość
szkoda ze nie ma wersji na iphone, potestowalabym ;) ps. jest podobna aplikacja FLO